pátek 8. února 2019

Elektrokotel ovládání

Regulace s adaptivními algoritmy umožňuje kotli, aby se sám přizpůsobil tepelné ztrátě Vašeho domu a aby sám upravoval topný výkon bez složitého nastavování ideální topné křivky. Díky tomu jsme mohli na kotli Volta maximálně zjednodušit jeho ovládání a nastavení. Výhody vytápění nízkoenergetických a pasivních domů elektrokotly Bosch - vice se dozvíte v rozhovoru s Ing. Instalaci i zapojení elektrokotle musí být provedena odbornou firmou.


Při instalaci musí být zejména pamatováno na to, že pro elektrokotel musí být vyčleněn dodatečný příkon – tzn.

Spolehlivý a inovativní elektrokotel. Montujeme pouze elektrokotel Volta od společnosti Jablotron. Ve srovnání s konkurencí si stojí velmi dobře a nabízí záruku české tradiční společnosti, která patří mezi technologickou špičku v celé Evropě.


Toto ovládání je velice přívětivé vůči uživateli. Parametry jsou zde zobrazovány slovně a je možno zvolit si z více jazykových mutací. Díky nízkému minimálnímu výkonu a možnosti modulace jsou tyto kotle vhodné pro nízkoenergetické domy.


A právě v takovém případě je elektrokotel s termostatem vhodným řešením, aby udržoval vnitřní teplotu nad nulou bez ohledu na venkovní mrazy.

Navíc moderní elektrokotle nabízejí také praktickou možnost dálkového ovládání. Pomocí mobilního telefonu můžete odkudkoliv kontrolovat a upravovat teplotu v objektu. Moderní ekologický elektrokotel v luxusním nízkohlučném provedení.


Závěsné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů. Tímto vstupem lze ovládat kotel a zajistit tak stálou a požadovanou teplotu. Dálkové ovládání topení tak nepřinese pouze možnost zatopit si ještě pře příjezdem, ale i nastavit si příjemnou teplotu během pobytu na chalupě v chladném období a zajistit temperování objektu na nezámrznou teplotu během celé zimy.


Ovládání přívodu vzduchu je naprosto jednoduché. Díky izolaci má kotel nízké tepelné ztráty. Vylepšení se dočkal poklop aretační růžice, konstrukce obsahuje i větší množství šamotových cihel. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Doufám, že to je natahané žilově, souběh vedení můžete méně zatížit, nehledě na to, že obvody jiných okruhů nelze tahat v jedné trubce a bude to hezky topit.


Možná víc než elektrokotel. Vždy odděleně a přehledně: to bude pěkný maglajs. Takže hodně štěstí při požáru, snad se zachráníte. GSM modul je určen pro dálkové ovládání elektrokotlů THERM EL pomocí krátkých textových zpráv - SMS zpráv.


Jeho prostřednictvím je možné provádět na dálku téměř všechna uživatelská nastavení.

Umožňuje také zpětné hlášení provozních a poruchových informací. Elektrokotel je ideálním zdrojem tepla pro protizámrazovou ochranu domu. Ať se již jedná o chatu, chalupu nebo jakýkoliv nepravidelně obývaný objekt, elektrokotel s termostatem zajistí vnitřní teplotu nad nulou bez ohledu na venkovní mrazy. Moderní elektrokotle nabízí také praktickou možnost dálkového ovládání. Nevyžaduje žádnou speciální údržbu jako jiné typy kotlů ani komín, kterým by se odváděly spaliny ven.


Jednoduché ovládání pak zaručuje, že se ho naučíte obsluhovat během chvilky. Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky