úterý 26. února 2019

Odpařovač na žebrový radiátor

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Litinové žebrové radiátory, neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let.


V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Litinové radiátory Konstrukce radiátorů z litiny je výrazně robustnější, než je tomu u deskových radiátorů. Zabírají tak mnohem více prostoru v místnosti a je potřeba větší množství energie pro jejich ohřev.


Na druhou stranu jim hraje do karet jejich vyšší výhřevnost. Porcelánové odpařovače na radiátor jsou určeny ke zvlhčování vzduchu v bytech a domech se suchým dráždivým vzduchem. V naší nabídce naleznete porcelánové zvlčovače na radiátor v různých velikostech a designech.


Závěsný zvlhčovač vzduchu na radiátor je věc, která se používá už desítky let. Může fungovat jako sympatická dekorace nebo náhrada lampy na vonný olej. Ale od suchého vzduchu v místnosti vám bohužel prakticky nepomůže. Odpařovač na vodu Termofor. Díky své originální podobě ozdobí váš radiátor a pomocí odpařování vody zabrání, aby byl vzduch v místnosti příliš suchý.


Začíná topná sezóna a pokud se nechcete hned po ohřátí radiátorů dusit jemným prachem, vemte je nejdřív štětkou ! V topení bývá od jara nános pavučin prachu a pavouků. Na horní hadici můžete připojit nějakou širší hubici pro přípa že se proudem vzduchu netrefíte přímo do ní. Některý prach , zvláště v kuchyni, je natolik lepivý, že se nedá ani vyfoukat.


V tomto případě nezbývá než radiátor umýt přímo na stěně. Barvu tohoto produktu nelze garantovat. Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište nám ji do poznámky v objednávce, budeme se snažit vyjít vstříc.


Uveďte rovněž, zda máme produkt z objednávky vymazat, pokud konkrétní barva nebude k dispozici. V opačném případě bude. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Praktická odpařovací nádržka na topném tělese zvlhčuje a ozdravuje vzduch, vyroben z tepelně odolného materiálu v barvě bílé, rozměr 13cm x 5cm x výška 25cm, na radiátor se zavěsí na háček, který je jeho součástí. Jednotlivá žebra (články) lze dle potřeby přidávat či ubírat a dokonale tak přizpůsobit radiátor konkrétním prostorovým podmínkám, které se mohou v průběhu času měnit.


Oproti deskovým radiátorům bývají žebrová otopná tělesa robustnější. Většinou pojmou znatelně větší objem vody, což vede k delšímu. Pokud máte v místnosti jen mírný nedostatek vlhkého vzduchu, pomůže aromalampa nebo radiátorový odpařovač. Aromalampa je zároveň efektním bytovým doplňkem, jedná se o nádobku na vodu, do které se přidá několik kapek vonné esence a pod ní zapálí čajová svíčka.


Preferujete nízký radiátor ve fromě Lavičky? Pro Laurens není problém individuálně reagovat na jakýkoliv požadavek klienta. Chcete individuální design?


Dokážeme některé varianty článkových radiátorů Anuova kombinovat i horizontálně a tím pro Vás vytvořit zcela individuální radiátor. Jiná barva dle dekoru v místnosti? Keramický český odpařovač litý,z keramické hmoty,i s kovovým závěsem. Jen pověsit,nalít vodu,a můžeme odpařovat. Jenom chci upozornit,že tvarem jsou odpařovače stejné,ale glazury používají naše keramičky různé,a tak dva ůplně stejné nebudou.


Porcelánový odpařovač na radiátor je určený ke zvlhčování vzduchu v bytech a domech se suchým dráždivým vzduchem. Barva na radiátor je speciálně navržená barva pro nátěry ústředního topení, radiátorů, ohřívačů vody a všech povrchů, které jsou vystaveny teplotám do 100°C. Průhledné věšáčky na žebrový radiátor jsou funkčním řešením do každé koupelny.


Neutrální barva se hodí do každé koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky