čtvrtek 14. února 2019

Odstávka teplé vody praha 2018

Odstávky a poruchy Máte problém s dodávkou tepla či teplé vody ? Kvůli pravidelné údržbě rozsáhlé sítě potrubí pod Prahou jsou naplánovány letní odstávky teplé vody. Uskuteční se v prázdninových měsících z důvodu co nejmenšího dopadu na odběratele a budou trvat v každé lokalitě několik dní. V aktuálním čísle magazínu Teplo pro Prahu najdete informace o. Letní měsíce jsou pro opravy a údržbu vhodné z toho důvodu, že není potřeba tepelné energie pro vytápění, ale jen pro ohřev teplé vody. Pražská teplárenská provést v průběhu letních měsíců potřebnou údržbu a opravy. Celkem se opravy letos týkají přes 2míst.


Odstávka teplé vody praha 2018

Odstávka vody bude na některých místech trvat třeba jen jeden den, jinde zase celý týden. Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli. Příčina problému je zpravidla identifikována v sekundárních rozvodech u odběratele, a to nejen z důvodu nízké teploty na výstupu u konečného zařízení, ale také například z důvodu nezajištěné pravidelné cirkulace teplé vody v objektu, slepých ramen, neobydlených bytů, apod. První plánovaná odstávka vody z důvodu revize nastane 7. Voda také nepoteče od hodin do dvou odpoledne v Hodkovičkách v oblasti ulice Nad Lesem.


Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Výbor SVJ. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli. Během těchto odstávek probíhá řada důležitých revizí a oprav teplárenských zařízení, které nelze provádět za plného provozu a které jsou nezbytné pro celoroční bezproblémové fungování dodávek tepla a teplé vody.


Czech Point bude od 25. Bez teplé vody tak musí několik dní vydržet takzvaná severní oblast Prahy (viz box). Tentokrát práce ovlivní situaci v Holešovicích, Hlubočepích, Zličíně, Řepích, Libni, Jinonicích, na Vinohradech, v Nuslích a Bohnicích. Pražské vodovody a kanalizace (PVK) uveřejnily výčet odběrných míst, kde v nejbližších dnech proběhne odstávka pitné vody kvůli pravidelné revizi a údržbě.


Budějovická probíhat odstávka teplé vody. Poprvé po třech letech vypukne velká letní odstávka teplé vody na sídlištích v Mostě i Litvínově. V každém městě bude celoplošná ve dvou termínech a potrvá zhruba týden.


Odstávka teplé vody praha 2018

V některých částech Mostu nepoteče teplá voda déle kvůli lokálním opravám. Přejít k hlavnímu obsahu webu. Odstávka TÚV a ÚK z dôvodu prerušenia distribúcie elektrickej energie zo strany VSD Košťová, Požiarnická, Rosná od 23.


Vážení vlastníci, dle informací od Pražské teplárenské by letošní léto mělo být BEZ PLÁNOVANÝCH odstávek dodávek teplé vody. Přejeme všem spokojené prožití léta a dovolených. Voznice budou přistaveny, pokud to technické možnosti a klimatické podmínky dovolí. Podívejte se, kdy a kde nepoteče teplá voda v pražských částech, ve kterých odstávka ještě neproběhla. Dle oznámení dodavatele tepelné energie ČEZ Teplárenské a. Z důvodů rekonstrukcí, připojování nových zákazníků, plánovaných oprav a údržbových prací přistoupí Pražský teplárenská a. Přerušení dodávek proběhne v termínu 14.


Informoval o tom dnes mluvčí Pražských vodovodů a kanalizací (PVK) Tomáš Mrázek. Omezení dodávek teplé vody na sídlišti Spořilov II. Dodávky teplé vody by měly být obnoveny ještě dnes v nočních hodinách. PRAHA Desetitisíce pražských domácností se letos v létě ocitly na několik dní bez teplé vody. Praze,“ vysvětlil Mrázek.


Ještě nikdy v posledních patnácti letech nebyla odstávka teplé vody v metropoli tak masivní jako letos v červenci. Někteří Pražané si kvůli tomu stěžovali na magistrátu. MILVIT - Úprava vody pro domácnosti a průmysl. Provádíme veškeré úpravy a filtrace vody , zajišťujeme likvidaci bakterií, zabýváme se sestavováním reverzních osmóz a magnetických úpraven vody SuperMAG.


Odstávka teplé vody praha 2018

V Kopřivnici byla obvykle odstávka teplé vody dní. Letos ale společnost KOMTERM, vlastník společnosti Energetika Tatra slibuje, že odstávku sníží na pouhé čtyři dny, a to v termínu od 3. Naší snahou je, stejně jako loni, zkrátit dobu odstávky na nezbytně nutný čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky