středa 20. února 2019

Oprava holících strojků braun praha

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Společnost Elpen paní Marcely Kalousové nabízí holící strojky Braun v akčních cenách. Specializovaná prodejna a opravna - Prodáváme holicí strojky, epilátory, fény, žehličky na vlasy. Prodej náhradních dílů na holicí strojky Braun včetně servisu Praha. ELPEN – BRAUN se zabývá kromě prodeje produktů Braun i prodejem náhradních dílů pro holící strojky značky Braun jako jsou např.


Combi-Packy, náhradní kabely a další. Braun vždy doporučuje vyměnit jak planžetu, tak břitový blok proto, abyste získali zpět 1 výkonu. Výjimku tvoří nepříliš časté případy, kdy je třeba vyměnit pouze planžetu, protože se zlomila nebo poškodila. Některé naše nové řady holicích strojků už mají kazety, v nichž jsou planžeta a břitový blok integrovány do jednoho dílu.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u. Braun Calex Candy Clatronic Constructa DeLonghi Edesa-Fagor Electrolux. Opravy drobného elektra. Společnost PH Servis patří mezi přední autorizovaná servisní střediska na českém trhu. Servis Braun Praha — ELPEN Jsme specializovanou prodejnou elektrických spotřebičů a výrobků značky Braun. Nabízíme prodej, náhradní díly, e-shop a servisní sběrnu výrobků značky Braun.


K pánským holicím strojkům značky Braun nabízíme také prodej náhradních dílů (planžet a břitů). Braun global manufacturer of small electrical appliances. Innovative high quality shaving hair care beauty care products, to kitchen and household products blenders, juicers, coffee makers and irons, innovation quality design. Navrženo pro muže, co nechtějí dělat kompromisy. S novým hřebínkem MicroComb, trojitým holícím systémem Triple Action Free F. CZ holicí strojky, epilátory, braun , philips.


Vítáme Vás ve specializovaném obchodu s holícími strojky. Pokud se Vám objevila závada, prosíme, kontaktuje náš servis (viz odkazy pod článkem). Pro udržení kvality holení holicími strojky Braun , se doporučuje pravidelně měnit holicí planžetu a břit.


Při výběru náhradní holicí planžety Braun si nejprve zkontrolujte čtyřmístné typové číslo Vašeho strojku (najdete jej pod zastřihovačem, na zadní straně strojku anebo pod břitovým blokem). Na rozdíl od rotačních holicích strojků , které využívají kruhový pohyb, jsou všechny holicí strojky Braun konstruovány tak, aby se pohybovaly v přímých liniích. Věříme totiž, že se jedná o nejintuitivnější a nejefektivnější pohyb.


Testy provedené nezávislým ústavem prokázaly, že řada Braun. ELEKTROSERVIS REICHERT. Philips Česká republika, s. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Potřebujete nabrousit hlavice strojků ? Kontaktujte nás e-mailem či telefonicky. Sběrna záručních a pozáručních oprav značky Braun. Specializace na prodej holících strojků Braun včetně náhradních dílů.


Prodej značky Braun : - holící strojky - zastřihovače vlasů a vousů - epilační strojky - přístroje pro ústní hygienu - osobní diagnostické přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky