čtvrtek 14. února 2019

Ohřívač vody okhe one

Ohřívač vody okhe one

Unikátní ohřívač s hloubkou pouze 30. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


Ohřívač vody okhe one

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Keramické topné těleso výrazně prodlužuje životnost ohřívače. Vhodný pro svislou instalaci.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na. Firma právě zahájila výrobu elektrického plochého ohřívače vody OKHE ONE , který je vhodný do malých a úzkých prostor a slouží tak jako. Umožňuje rychlý ohřev vody díky konceptu dvou nádob.


Charakteristika ohřívačů vody (bojlerů) OKHE SMART OKHE SMART ÚSPORA. Velkým plusem je schopnost provozu i při menším tlaku vody. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn. Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Nové registrace - preferovaný způsob doručení.


Zavesenie ohrievača OKHE ONE pomocou univerzálneho závesu - šírka drážky na skrutka M6. Výmena pôvodného ohrievača vody za nový OKHE ONE. Maximální teplota ohřevu je °C.


Ohřívač vody okhe one

Nechybí ani nastavitelný termostat a možnost regulace teploty. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Dražice OKHE ONE 1Hodnocení: C. Funguje při hodnotě napětí 2V. PLOCHÝ ZÁSOBNÍKOVÝ OHŘÍVAČ VODY PRO SVISLOU MONTÁŽ. Rychlý ohřev vody díky konceptu dvou nádob.


Elektrické ohřívače vody. Plochý ohřívač s hloubkou pouhých 3mm vhodný k instalaci v omezených prostorách lze zastavit i do kuchyňské linky. Novinka OKHE ONE řeší ohřev vody v malých prostorách a rekreačních objektech. Díky konceptu dvou nádob dochází k rychlému ohřevu vody. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Ohřívač vody okhe one

OKHE ONE je alternativou k náhradě za plynový ohřívač. OKHE ONE kombinuje tradiční technologie DZD s moderním designem. Svislý elektrický ohřívač vody v moderním designu s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti odběrných míst. DRAŽICE OKHE ohřívač vody elektrický svislý. Vodu ohřívá elektrické těleso ve smaltovaném tepelně izolovaném.


Má smaltový, tepelně izolovaný zásobník a řídící jednotku, která ovládá těleso v době ohřevu. Uživatel může volit ze čtyř provozních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky