úterý 5. února 2019

Moderní otopná tělesa

Moderní desková otopná tělesa mají díky technologii Xpodstatně vyšší účinnost, a pomáhají tak ušetřit až nákladů na energie. Tato technologie spočívá v tom, že topná voda neproudí deskami otopného tělesa paralelně, ale nejprve do čelní desky. Většinou také postačuje topný výkon čelní desky. Změny přicházejí nejen v jejich konstrukci, ale otopná tělesa.


Moderní otopná tělesa disponují kompaktností, vyšším výkonem, a hlavně designovým vzhledem. Vybavte se tedy pro blížící se zimní sezónu. Infotherma v Ostravě a Moderní vytápění, AQUATHERM a FOR HABITAT v Praze novinky ze svého širokého portfolia. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.


Deskové radiátory jsou moderní otopná tělesa , oproti článkovým radiátorům jsou mnohem hezčí, takže tolik nenarušují celkový vzhled místností. Když si vyberete produkty například moderní designové deskové radiátory, mohou se dokonce stát i dekorativním prvkem místnosti. Velkou výhodou je také jejich poměrně. Mezi moderní otopná tělesa s malým vodním objemem, dobrou regulací a schopností rychle hřát patří také konvektory.


Moderní otopná tělesa

Od běžných radiátorů se však liší. Základem je lamelový výměník tepla, umístěný buď v krytu, nebo ve žlabu. Bytové radiátory Zehnder představují designová otopná tělesa pro individuální zařízení domu nebo bytu. Se širokým sortimentem barev, tvarů, rozměrů a funkcí jsou vhodné pro nejrůznější styly a možnosti zařízení bytu. Umožňují osobité uspořádání prostoru dle individuálních požadavků a přání.


KORATHERM HORIZONTAL VKMDesignová otopná tělesa s vodorovně orientovanými profily, spodním středovým připojením, propojovacím rozvodem a vloženým ventilem Provedení REFLEX Designová otopná tělesa s bočním připojením shora dolů, otopné profily orientovány svisle. Designová a koupelnová otopná tělesa Kermi v přídavném elektrickém provozu lze provozovat s využitím centrálního topení nebo také nezávisle na něm. Elektrické přídavné vytápění je dokonalé řešení pro přechodnou roční dobu - jaro, podzicentrální vytápění bývá často již (nebo ještě) v provozu na letní. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Moderní otopná tělesa

Radiátory deskové, koupelnové i žebrové. Kompletní nabídka akumulačních nádob, izolací a souvisejícího příslušenství. Designová topná tělesa od švýcarského konceptu Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější.


Zajistí pohodu a komfort v obytných prostorech. Nabízí atraktivní vzhle který se hodí do každé moderní domácnosti. Přesvědčují prvotřídní kvalitou provedení.


Moderní otopná tělesa

Otopná tělesa jsou určena k vytápění koupelen, ale i jiných obytných místností. Koupelnové radiátory zpříjemňují teplotu ve svém okolí, slouží k předehřívání a sušení ručníků a ucelují design koupelny. Jejich povrchová úprava a barevné provedení, v kombinaci s vhodnými designovými doplňky a ventily. Tím dosahují maximální flexibility a efektivnosti při rozložení tepla a garantují nejvyšší hodnoty pohody. Otopné trubkové těleso pro moderní vytápění koupelny.


Je konstruováno vertikálními trubkami v profil. Pak jste zde naprosto správně. Na webu COSMO najdete ukázky těch nejlepších produktů ve všech oblastech topenářství. Topná tělesa jsou dnes důležitou součástí každého interiéru.


Moderní otopná tělesa

Ovšem s jejich výběrem vyvstává řada otázek. Je lepší je schovat, nebo použít jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky