pondělí 9. ledna 2017

Vložka do krbu

Vložka do krbu

Vybírejte si Krbové vložky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Krbová vložka HARK KAZETA se jednoduše zasune do otevřeného krbu a ihned je možné topit. Díky nové technologii spalování jsou již minulostí nevýhody otevřeného krbu.


Vložka do krbu

Pokud vás běžný krb omrzel nebo nemáte rádi spojené činnosti s běžným krbem, pak se vám bude hodit samotná elektrická krbová vložka , kterou umístíte do běžného krbu. Elektrický krb a rozměry. Rozměry krbu jsou zásadním parametrem. Pre spoľahlivé vykurovanie je funkčná krbová vložka nesmierne dôležitá. To, aký dizajn dáte vášmu krbu zvonku, je už len na vás.


Princip: Zásuvná krbová vložka (dvířka do krbu s topeništěm) má unikátní dvouplášťový systém ohřevu vzduchu. Pod topeništěm a také po celé délce zadní stěny zásuvné krbové vložky se totiž nachází dvouplášťový tubus, který je uvnitř osázen žebry pro zvětšení teplosměnné plochy. Právě tudy proudí a ohřívá se vzduch, které je nasáván mřížkou. Nakupujeme materiály ve velkých objemech, a proto si můžeme dovolit používat ty nejkvalitnější materiály za únosné ceny. Protože jsme jedni z největších výrobců.


Dodáme Vám žáruvzdorné sklo tloušťky mm podle Vámi zadaných rozměrů. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Vašim cílem je krbová vložka ve Vašem baráčku?


Vlastníte rodinný domek a moc rádi byste v něm měli doslova „teplo rodinného krbu “? Důležitá je především úspora financí a vysoká efektivnost. Docílíte jí topením dřevem. Chcete-li do krbu integrovat vysoce kvalitní a funkční jádro, nabízí naše krbové vložky Schmid. Jaký tepelný výkon nejlépe vyhovuje, závisí na velikosti místnosti.


Litinové krbové vložky dokáží vytvořit vždy tu správnou atmosféru. Vyberte si nabídky u nás na eshopu. Rychlé doručení a pomoc s výběrem je u nás samozřejmostí.


V tomto případě se jedná o vyvedení vzduchu do prostoru obestavby. Potřebujete žárové sklo do krbové vložky nebo krbových kamen? Hořením vzniká v místnosti podtlak, vložka si sama začne přisávat vzduch cestou nejmenšího. V ponuke máme kompletné príslušenstvo k stavbe a údržbe krbov.


Ponúkame Vám krby a krbové vložky od známych výrobcov. Veríme, že si z našej bohatej ponuky krbov vyberiete. Naše krby a krbové pece sú tu pre Vás. Ak teda máte záujem o krb, neváhajte nás kontaktovať. Je to dolná rozšírená časť komína, ktorá bráni zrážaniu dymu s vonkajším vzduchom z komína do miestnosti.


Zadná stena je zvislá, ostatné sú v sklone od 65° do 70°, spodná časť je taká široká ako vstupný otvor, hlboká až cm. Dno komory má mierny spád k štrbine (max. 5°).


Vložka do krbu

Vyberajte si Krbové vložky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky