pátek 27. ledna 2017

Climax markýzy

Venkovní markýzy Climax se hodí na terasy rodinných domů, zahrádky kaváren a balkony u bytů. Před sluncem vás i terasu spolehlivě ochrání kazetové, kloubové a boční markýzy. Climax vyrábí všechny markýzy na míru a se zárukou let.


Můžete je doplnit o sluneční, větrné nebo otřesové čidlo. Jsme autorizovaným prodejcem největšího českého výrobce stínicí techniky v ČR společnosti Servis Climax , a.

Máme řešení pro všechny Naše společnost si zakládá nejen na vysoké kvalitě všech typů zastínění oken a markýz, ale také na tom, jak co nejpřesněji vyhovět všem požadavkům našich zákazníků a docílit tak pouze spokojených klientů. Kazetové markýzy Scrigno patří mezi základní typy výsuvných markýz s kloubovými rameny. Hodí se pro stínění balkonů u bytových domů, teras rodinných domů i venkovních posezení u restaurací.


Akrylové látky markýz jsou stálobarevné, odolné proti UV záření a povětrnostním vlivům. Díky impregnaci odpuzují také špínu a vodu. Zabýváme se výrobou, prodejem a poradenstvím v oblasti stínicí techniky: žaluzie, rolety, markýzy , sítě proti hmyzu.


Otevřené markýzy Prima T se řadí mezi základní typy kloubových markýz se širokým využitím. Jejich předností je zejména příznivá cena, za kterou dostanete kvalitní výrobek.

Akrylovou látku s UV faktorem lze chránit přídavnou stříškou a vybírat z více než 1odstínů. DOSTUPNOST - Díky výše uvedenému jsme schopni Vám nabídnout nejpříznivější poměr cena - výkon na našem trhu. SERVIS - Záruční i pozáruční servis je u nás samozřejmostí. TECHNICKÁ PODPORA - Poradíme Vám se všemi problémy, které se týkají zastínění všech možných. SERVIS CLIMAX , což je největší výrobce stínicí techniky u nás.


Naší působností jsou města Hradec Králové a Pardubice, respektive celý Královéhradecký a Pardubický kraj a okolí. Zároveň CLIMASTYL montuje a prodává stínicí techniku jakou jsou žaluzie, rolety či markýzy. Markýza je vhodná na terasu i na balkon. Nabízíme širokou škálu typů a barev látek, které jsou upraveny impregnací.


V naší nabídce naleznete markýzy výsuvné, výklopné, samostatně stojící i. Velmi rádi Vám zde poradíme a doporučíme vhodný typ žaluzií a další stínicí techniky, sestavíme bezplatnou kalkulaci, a v případě Vašeho zájmu, také dohodneme nezávaznou konzultaci s naším technikem. Kazetová markýza Scrigno spolehlivě zastíní váš balkon nebo terasu. Vyrábíme ji zákazníkům na míru z italských komponentů.


Podívejte se, jak nenáročná je montáž venkovní markýzy. Ivo Pospíšil, odborný technik ze společnosti CLIMAX , která markýzu vyráběla, v reportáži prozradil ně. V oblasti stínící techniky se zaměřujeme na produkty a řešení společností Climax , Lomax a SunStop, jejichž široký sortiment zahrnuje předokenní rolety, žaluzie horizontální, vertikální, venkovní, markýzy , stínění zimních zahrad ap.

Vonkajšie markízy Climax sa hodia na terasy rodinných domov, záhradky kaviarní a balkóny v bytoch. Pred slnkom vás aj terasu spoľahlivo ochránia kazetové, kĺbové a bočné markízy. Môžete ich doplniť o slnečný, veterný alebo otrasový senzor. Senzor vyšle signál k pohonu na vytiahnutie alebo zatiahnutie látky. Dodáváme a montujeme ŽALUZIE vnitřní i venkovní, které umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení a splňují Vaše náročné požadavky.


Pro zastínění větší plochy. Ovládají se pouze ručně pomocí madla. Boční markýzy jsou venkovní látkové clony, které se kotví do fasády domu.


Při vytažení se upevní na protější stěnu nebo do speciálního stojanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky