pondělí 9. ledna 2017

Kouřové koleno

Kouřové koleno

Z DŮVODU OMEZENÍ PROVOZU ZBOŽÍ NEZASÍLÁME, MOŽNOST ZAKOUPENÍ NA NAŠÍ PRODEJNĚ ŽELEZÁŘSTVÍ, JANÁČKOVA 12 ČESKÁ KAMENICE,TEL. Vždy je nutno zajistit správně osazenou kouřovou cestou zajistit správný tah kamen. Silnostěnné koleno 90° vhodné pro kouřovody kamen, krbů a kotlů na tuhá paliva. Díky černé barvě je odkouření vhodné do.


Vhodné pro kouřovody kamen, krbů a kotlů na tuhá paliva. Popis: Prodám nerezové kouřové koleno s otvorem o průměru. Tenkostěnný kouřovod průměr 112mm.


Koleno je vybaveno čistícím otvorem. Kouřové koleno slouží k odvodu spalin z krbů a kamen. Je vyrobeno z ocelového plechu o tloušťce mm. Průměr kouřového kolena je 1mm, sklon úhlu je 90°.


Kč s DPH Původní cena: 3Kč. Vyrábíme v 90° a 45° Materiál : ocelový plech DC01. Konstrukční díly určené pro spojení mezi spalinovým hrdlem spotřebiče paliv a sopouchem.


Využívá se zejména pro kotle na tuhá paliva, kamna a krby, ale také udírny. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Rychlý náhled- (4Kč) 3Kč. Hodnocení produktu: 1 ().


Všechny informace o produktu Kouřovod Kouřovod koleno stavitelné 1mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kouřovod koleno stavitelné 1mm. Kouřovody o průměru 1mm jsou určeny pro připojení kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu. Kouřovody jsou vyrobeny z kvalitní oceli s povrchovou úpravou v černé vypalovací barvě. Mohlo by vás dále zajímat Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Kouřovody. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


Kč (2EUR) KONTAKTY. Tloušťka plechu činí mm. Využívají se zejména pro kotle na tuhá paliva, kamna a krby. Zdravím prodávám krbová kamna s teplovodní vložkou Pritty kw.


Kouřové koleno

EET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Materál : ocelový plech DC, tloušťka materiálu mm Vyrábime v průměrech : 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1mm Zděř komínova Slouží pro připojení spotřebičů paliv do stavájícího zděného komína. KOLENO KOUŘOVÉ 45°- Ø200mm.


Stříška k ochraně kouřovodů, proti. Nabízím celkem ks: - roura prům. Firma Honzek nabízí velký výběr sortimentu elektrického nářadí a zahradní techniky.


Kouřové koleno

Vyberete si ze široké škály ručního nářadí pro kutily i profesionály. Koupené komponenty na komín: Velká spokojenost. Chybný rozměr komponentu komínu byl ochotně a rychle vyřešen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky