pondělí 16. ledna 2017

Elektrický bojler 60l

Free Shipping Available. Dve vykurovacie príruby, teplotné čidlá, horčíkové anódy a elektronická riadiaca jednotka. Teplotu spoľahlivo ukazuje diód. Bojler je chránený proti náhodnému zapnutiu, prehriatiu a proti baktériám legionella.


Elektrický bojler na zavěšení Slim eco 60. TECHNICKÉ PARAMETRY: Výška (mm): 8Prům. Dvě topné příruby, teplotní čidla, hořčíkové anody a elektronická řídící jednotka. Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov. Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom.


Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku. Hodia sa na malý odber. Zaručuje stabilnú teplotu vody a jednorázovo pokrýva vysokú spotrebu vody. Ak sa teplá voda odpustí, alebo poklesne jej teplota v zásobníku, bojler vodu dohreje pri malej energetickej náročnosti. TUV ohřívá elektrický bojler 1litrů v. CR spotrebuje na den cca 40- 60l vody 40st.


Bojlery mají smaltovanou ocelovou nádrž, ochranné prvky a možnost. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně. Konvenční ohřívač vody s praktickým ukazatelem teploty, prošel. Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler , svislý (závěsný) elektrický bojler , nebo stacionární (na zem) elektrický bojler. V naší nabídce naleznete pouze renomované výrobce mezi které jsme zařadili DZD Dražice, Ariston, Tatramat.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Elektrický bojler 60l

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hledáte elektrické bojlery? Díky své velikosti jsou tyto ohřívače pro montáž ve stísněných prostorech.


K najpoužívanejším spôsobom ohrevu úžitkovej vody patria elektrické bojlery. Eletrický ohrievač je vybavený klasickou elektrickou špirálou alebo suchou špirálou, ktorá je chránená ocelovým puzdrom, čo značne predlžuje jej životnosť. Bojler – konvenčný, elektrický , objem 80l, rozmer 77.


Vyberajte si Ohrievače vody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ak hľadáte kvalitný ohrievač vody, nahliadnite do našej ponuky nižšie. Nájdete tu rôzne typy bojlerov, ako nadpultový, alebo tlakový, s rôznym objemom a výkonom.


Kupte si kvalitní bojler od oblíbené české firmy DZ Dražice s objemem 1litrů. Tento elektrický akumulační ohřívač je určený pro zavěšení na zeď. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané pro.


Kontrolka topného tělesa, bimetalový teploměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky