pondělí 30. ledna 2017

Inteligentní domácnost

Inteligentní domácnost

Tento projekt vznikl pro propagaci a šíření povědomí o systému chytrého bydlení založeném na standardu KNX. Jednoduše si tak můžete spočítat náklady za osvětlení, domácí spotřebiče a elektroniku, vytápění nebo zavlažování a najít způsob, jak je snížit. Pokud je v místnosti moc horko, napadne vás zapnout klimatizaci. Ale inteligentní domácnost nejprve zatáhne žaluzie, čímž šetří energii, a teprve v případě potřeby spustí klimatizaci.


Ty vedou k efektivnímu využívání energií a umožní také řídit celou domácnost z jednoho místa – třeba z vašeho telefonu. S inteligentním nastavením systému osvětlení Vaši rodinu nečeká už ani jeden krok do tmy. Pomocí variabilního ovládání se budou světla rozsvěcet pokaždé, když si budete přát nebo potřebovat. Specializujeme se na elektroinstalace a technologie pro inteligentní automatizaci domácností i firem. Inteligentní OSVĚTLENÍ.


Naším cílem je usnadnit a zpříjemnit vám život. Jsme Flagship Partner systému Loxone. Loxone je jednoduché řešení pro inteligentní ovládání a automatizaci projektů všeho druhu: od jednotlivých zařízení přes chytré domácnosti (smart home) až po rozsáhlé budovy a komplexy. Tvoříme inteligentní domy a domácnosti (Smart Home) založené na systému Loxone.


Inteligentní domácnost

Vyvíjíme chytré domy 3. Realizujeme domovy, které slouží lidem místo aby lidé sloužili domům. Domy které tvoříme nejen propojují topení, klimatizaci, rekuperaci, světla. SmartHome - inteligentní domácnost V kategorii SmartHome - inteligentní domácnost máme právě teď na Alza. Když jste mimo dům, dokáže simulovat vaši přítomnost například tím, že zapne světla. Odradí tak zloděje od loupeže.


V případě, že při odchodu dům nezamknete, můžete tak udělat i na dálku nebo naopak v. Ležíte už večer v posteli a zapomněli jste zhasnout světla, vypnout televizi či zatáhnout žaluzie? Nevadí, chytrá domácnost znamená, že nemusíte z postele ani vstát, stačí vzít mobilní telefon, jednou kliknout a je hotovo. Systém za Vás povypíná veškerá.


A jak je vlastně možné vaši inteligentní domácnost ovládat? Kromě jednotlivých aplikací samotných produktů nebo inteligentních hubů, které sdružují ovládání více prvků, se za poslední rok objevil nový trend integrace ovládání inteligentní domácnosti do tzv. Nechte unést své smysly v pohodlí domova.


Poslouchejte svou oblíbenou hudbu kdekoliv. Vaše oblíbená píseň vždy půjde s Vámi. Navrhneme a postavíme inteligentní domácnost na míru. Chytrá domácnost , automatizace, monitoring, rolety, garážová vrata, osvětlení, kamerové systémy. Mnoho lidí si stále myslí, že inteligentní domácnost nebo inteligentní dům je stále hudba budoucnosti a její závratná cena ji činí dostupnou pouze hrstce vyvolených.


Ano, Loxone nabízí takřka neomezené možnosti. Využijte moderní systém chytrého ovládání osvětlení vašeho domova. MULTI inteligentní dům Kompletní instalace inteligentního domu se všemi námi nabízenémi prvky.


Využijte čas strávený doma naplno a věnujte se jen tomu, co vám přináší radost. For over years GOCLEVER has been providing solutions in the field of consumer electronics and offering best value for money. We focus on customers looking for technologically advanced equipment tailored to European requirements. Senzory pohybu, automatické zámky a čidla kouře a plynu včas rozpoznají hrozící nebezpečí a okamžitě spustí akci podle předem daného scénáře. Pošlou vám zprávu na telefon, přivolají záchranné a bezpečnostní složky, nebo upozorní lidi v domě na.


Správa spotřeby energií. Světla, díky automatizovanému spínání, nemusí již nikdy svítit zbytečně, přístroje a zásuvky, které zrovna nepoužíváte, mohou být odpojeny a do systému se může efektivně zapojit alternativní energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky