pátek 27. ledna 2017

Isover domo plus 180

Nem terhelhető üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. Dodává se v MPS balení (MPS = rolí). Po dohodě s výrobcem je možno. Skelná vlna λ = 0Skelné izolační pásy jsou určené jako tepelná a akustická izolace šikmých střech a stropů.


Isover domo plus 180

Zvláště energeticky úsporný typ izolace, λD = 0W∙m-1∙K-1. Isover DOMO 1mm od 1Kč - Heureka. PRODAM stresni izolaci Izover domo plus tl. Každá druhá střecha v Evropě je.


Cenník po zľave je odfotený na druhej foto. Prezri si u nás isover domo a porovnaj ceny v 10. Po zadání objednávky Vás budeme kontaktovat a aktuální cenu Vám upřesníme. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Isover domo plus 180

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skelná izolace sice truchu kouše, ale za dobré peníze dostanete dobré zboží. Vlákna plsti jsou hydrofobizovaná.


Hodí se jak do šikmých konstrukcí, tak do podhledů a na nezatížené stropy. Vhodná je i jako výplň dutin. Ceny platí do vyprodání skladových zásob. ISOVER DOMO Plus 1mm, 2€, 2€, bal.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Tímto je tato tepelná izolace chráněná proti usazování prachu a dalších nežádoucích částic z. Kč poptejte individuální slevu. Skladem − Původně: 2Kč 1Kč. Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy, fasády, podlahy, podhľadov, suterénu.


Documentatia tehnica adecvata: Nu este cazul. Performanta produsului identificat. Izolace vhodná pro aplikaci mezi krokve. Nezávazná poptávka produktu. Izoláciu Domo Plus je nutné v konštrukci chrániť vhodným spôsobom (parotesnou fóliu).


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Ka3aTer1h MBPKa eKcnnoaTa1. NatuRoll Pro 1mm - balenie m². Dostupnosť: Skladom u dodávateľa 1€ s DPH.


Rockwool Rockmin Plus 1mm. Vám priráta až po spravovaní vašej objednávky naším pracovníkom) Oblasť použitia: Mäkký izolačný pás zo sklenej vlny vhodný na použitie ako nezaťažená výplňová izolácia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky