úterý 24. ledna 2017

Central group horní měcholupy

Jak financovat nový byt. Nabízíme nejširší možnosti financování na českém trhu nového bydlení. Věrnostní a množstevní slevy. Kontakty na hypoteční specialisty.


Koupě bytu krok za krokem. Typy používaných smluv. Varianty standardního provedení. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti.


Apartments recently included within the offer Individual apartments where the period of a client’s written reservation has expired or where the client withdrew from the contract due to a default in payment are once again offered for sale on the 1st day of the month. Byt má výhodnou polohu s výh. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Central Group nabízí výběr financování s možností užívání dokončených bytů již před úhradou celé kupní ceny nebo prostřednictvím zvýhodněné hypotéky až na kupní ceny. Kompletní nabídku a podrobné informace o projektu naleznete na webových stránkách společnosti.


CENTRAL GROUP v oblíbené Javorové čtvrti. Uvedené údaje a vyobrazení mají pouze. Stupeň zakázky: projektová dokumentace autorský dozor. Stručný popis stavby: Výstavba obytného centra na Veronském náměstí v Praze s částí ploch určenou pro komerční účely.


Ve dvou suterénech pod většinou objektů jsou parkovací místa. Kč Developer: EKOSPOL a. Představujeme vám nový bytový komplex o bytech (v Horních Měcholupech na Praze 10) jež se nalézají v moderním devítipodlažním domě s velmi osobitou, ale funkční architekturou. Sousedí s nimi na severu Dolní Měcholupy , na jihu Uhříněves a Petrovice, na západě Hostivař.


Foto: Nová nákupní centra v Česku. Horní Měcholupy se rozkládají na celkové ploše 2ha. Podívejte se, která letos otevřou Prohlédnout.


BENZA Groupe Business Services is a strategic market research and international trade consultancy. Na společnost RETHWALL Property 13. Referenční stavby pro Central Group a. There are comments below about HTML structure of central - group. We recommend you to check it for making su. Bude nabízet dalších 2bytů a ateliérů v lokalitě Javorová čtvrť v Praze – Horních Měcholupech.


Central group horní měcholupy

Za let svého působení firma dokončila více než 150. Byty v Měcholupech k pronájmu. Možná se budete chtít stěhovat až za delší dobu. Lhůta výstavby: měsíců.


Objekt C,D tvoří dvě nadzemní budovy propojené spojovacím krčkem v úrovni 1. Tato podlaží slouží pro parkování obyvatel domu, jsou zde umístěny sklepy a technické místnosti. Podzemní podlaží jsou označena 1. Nabizím k dlouhodobému pronájmu byt na Praze 1jedná se o novostavbu v lokalitě Javorová čtvrť od firmy Central Group ,byt je kompletně zařízený,nová kuchyň s vestavěnou lednicí,myčkou,mikrovlnou troubou,digestoří,sklokeramickou deskou,rychlovarnou konvicí,jidelní stůl,2x židle,rozkládací sedačka (dvoulůžko),komody,plazma TV,vestavěná šatní skříň. Je zde mnoho školských zařízeních a také pestrá nabídka nákupních možností či oblíbených restaurací. Je možné sportovat a relaxovat v okolí Hostivařské přehrady či vyrazit do přírodního parku Botič-Milíčov. V blízkém okolí je řada sportovišť.


Od bytu je výborná dostupnost do centra - min na hl. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky