středa 11. ledna 2017

Elektrické topné panely

Elektrické topné panely

Pokud přemýšlíte nad ideálním topením do své domácnosti, tak by váš výběr měl spočívat v porovnání důležitých kritérií. Pro úsporu elektrické energie můžete u externích a bezdrátových termostatů nastavit různou teplotu v pracovním a útlumovém čase. Spočítáme Vám zdarma potřebný výkon pro topné panely s akumulací a navrhneme řešení pro co nejkomfortnější provoz.


Elektrické topné panely

Topné panely skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Skleněné topné panely s hliníkovým rámečkem, umístění stěna i strop. Je vytápění elektřinou opravdu tak drahé, jak se o něm říká? Tento mýtus vznikl v 90-tých letech minulého století, kdy zde proběhla krátkodobá vlna politické a ekonomické podpory energeticky náročných konvektorů (přímotopů).


Elektrické topné panely

Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Sálavé topné panely ECOSUN Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Přejeme vám všem hodně síly, vůle a především zdraví!


Dekorativní infra topné panely jsou elegantní, dodají interiéru moderní styl a vytváří především příjemný pocit tepla. Infra topení je v dnešní době velmi vyhledávaný artikl. Při čemž hlavní roli hraje především úspora, desing, topný komfort a. Nebudete závislí na dodavatelích plynu, dřeva nebo uhlí či na sluníčku v případě solárního. Nejekonomičtější vytápění pro váš nízkoenergetický dům.


Elektrické topné panely

This feature is not available right now. Please try again later. Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY. Elektrické vytápění není jen elektrokotel nebo přímotopy.


Infratopení uspoří až nákladů na topení. Hodně lidí používá takzvané přímotopy, které jsou mnohdy hlavním tepelným zdrojem v domě, ale častěji jako doplňkem v případě velkých mrazů. Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Jejich hlavní kouzlo spočívá v technologii AeroFlow, která efektivně přenáší teplo do žeber a na povrch tělesa. Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely , přímotopná topidla do koupelny.


Nízkoteplotní sálavé panely jsou vhodné do bytových a kancelářských prostor a vysokoteplotní sálavé panely se hodí pro průmyslové a zemědělské využití. Jen u nás najdete infratopení, sálavé topné panely , elektrické topení, termoizolační omítky, izolační nátěry, hygienický nátěr, Actinthermo na jednom místě. Infračervené záření dopadá na předměty a proto sálavé panely.


ECOSUN sálavé topné panely - Český výrobce, HAKO. Přímotopy pro elektrické topení nepřestavují jen klasické druhy elektrických konvektorů, ale také topné ventilátory, halogenová topidla, infrazářiče, osoušeče rukou, topné žebříky, sálavé topné panely a další elektrická topidla s podobnou funkcí a ůčelem použití. Folie prohřívají sádrokartonové stropní desky, které se pak chovají jako sálavé panely. Jde o stejný princip, jako u panelů ECOSUN, systém ale pracuje s méně než polovičními teplotami, rozloženými do větší plochy.


V minulosti se vytápění koupelen realizovalo zejména pomocí konvekčního vytápění radiátory. Jsou vybaveny topným tělesem, které postupně ohřívá vzduch. Teplý vzduch proudí směrem vzhůru ke stropu a po ochlazení se vrací zpět směrem k podlaze.


Teplo sálané z tohoto přírodního materiálu je přirozené a velmi příjemné. Panely mají velmi estetický a luxusní vzhled. Topné mramorové panely Mramoterm chorvatského výrobce s tradicí výroby více než roků, představují spojení tří v jednom originality výroby, praktické funkce a estetických vlastností pro topení v různých prostorách rodinného domu či firmy.


Termostaty a regulace Široký sortiment termostatů, které umožňují regulaci lokálně nebo přes internet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky