středa 18. ledna 2017

Jak vypustit bojler video

FV Plast radí: Jak správně svařovat plastové materiály pro rozvody vody, topení a vzduchu - Duration: 13:30. Jak działa wkład kominkowy z płaszczem wodnym w układzie z kotłem gazowym (układ zamknięty)? How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Skidanje boljera sa zida Vesic. Unsubscribe from Vesic?


Klip nije bas nekog kvaliteta. Jestli musíte, kvůli zamrzání, vodovodní systém vypustit (zavřením hlavního přívodu vody a otevřením všech kohoutků v domě), je vhodné trubky profouknout kompresorem na vzduch. Bojler , který je delší dobu bez vody, před opětovným použitím vypláchněte. Pro zachování nezávadné a zdraví bezpečné vody je vhodné bojler jednou ročně vypustit a vyčistit, a to zejména pokud máte tvrdou vodu plnou vodního kamene. Nikdy nevypouštějte bojler ve chvíli, kdy si na nutnost jeho údržby jen tak vzpomenete.


Zřejmě každý z nás potřebuje jednou za čas vypustit vodu z bojleru. Můžeme k tomu mít řadu nejrůznějších důvodu, mezi které patří například pravidelná údržba, potřeba servisní opravy či kompletní výměna zařízení. Bojler je možné vypustit i ve chvíli, kdy víme, že ho nebudeme delší dobu využívat. Na tuto zásadu nikdy nezapomínejte.


Bojler si vypněte s dostatečným předstihem, aby došlo ke zchladnutí vody. Poté vypněte přívod elektřiny, popřípadě bojler odpojte od elektrického zdroje. Jak vypustit a vyčistit bojler ? Ohřívání vody v bojleru je klasický způsob, který je léty prověřený a stále velmi populární.


Je to praktický a úsporný způsob, který ovšem vyžaduje pravidelnou údržbu a čištění. Bojler jsem vypnul z elektriky, uzavřel přívod vody na potrubí směrující do bojleru (máme domácí vodárnu, která čerpá vodu ze studny) a myslel jsem, že otevřu ve vaně kohout na teplou vodu a voda vyteče. Bojler se dá vypustit pouze na přívodu studené vody, který je vlastně přivařen u dna bojleru.


Odtok teplé vody je z horní části. Takže pro plynulé vypuštění je potřeba zastavit přívod studené vody, asi hlavní bytový, či domovní uzávěr. Potom otevřít kohoutek s teplou vodou, aby do bojleru mohl vnikat vzduch. Hlavní věc je, jak to udělat včas, aniž by čekal, až voda začne stagnovat, spodní prádlo „jít ven“ a musí být zvětšen dělat věci horší zápach. Pokud se nemůžete zbavit kapaliny jedním způsobem - musíte.


Teď bych potřebovala vypustit bojler ,ale to se mě nedaří. Tatramat), ale nevím jak přesně postupovat. Po té co je vypnutý přívod vody a puštěný pojistný ventil,tak výpustní hadicí vyteklo.


Velice si vážíme vašich dotazů, názorů a připomínek. I díky nim dokážeme trvale. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Díky, Miky, špatně jsem přečetl obrázek. Pak by mě však zajímalo, kde končí ta vypouštěcí hadička. Na místě tazatele bych ji sundal z toho. A jak je vidět na teplé je namontován také vypouštěcí ventil, kde mám našroubovanou hadici - viz obr.


Chtěl jsem bojlér vypustit ( při výměně tělesa ). Zastavil jsem hlavní přívod studené vody do bojleru, který je asi 2m od bojleru. Otevřel jsem ventil do hadice a otevřel jsem ventil asi 40cm od bojleru. Chtěl bych vysvětlit co je lepší a proč - zda bojler v koupelně, kterou nebudeme využívat, kompletně vypustit a nechat vypuštěný a pak dle potřeby zase napustit, nebo v něm vodu nechat celou dobu a nedělat nic.


Ochrana před promrznutím. Dobrý den, nejsnadnější je to přes pojistný ventil před bojlerem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky