pátek 13. ledna 2017

Atmos c20s recenze

Atmos c20s ztratil vykon posts 20. Jsem strašně naštvanej že jsem za to vyhodil třicet. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost.


Uživatelské hodnocení a recenze na Kotel ATMOS C S. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. I kdyby to mělo být třeba jen 700l. Topím jednou denně a teplotu v domě udržuji pokojovým termostatem.


Snížený výkon ATMOS C20S posts 22. Další výsledky z webu forum. Rozhoduji se mezi typem Dakon DOR a nebo ATMOS C S. Budu rád když se podělíte o zkušenosti s těmito kotli. Můžete mi někdo poradit mate-li takové zkušenosti jako já.


Můžu Vám říct ,že už nás všechny dohání k šílenství. Pak poprvé spekl uhlí na roštu tak,že manžel musel otevřít rozžhavený kotel ,vybrat spečenou pokličku na roštu a vynést čudící ven. Několikrát se to opakovalo. Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S.


Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Hořák je řízen elektronickou regulací, která umožňuje přizpůsobit.


Nezávislé recenze : recenze. Ekologické teplovodní kotle ATMOS Kombi C18S, C20S , C30S, C40S, C50S jsou určeny pro vytápění rodinných domků, chat, chalup a jiných obdobných objektů o tepelných strátách - kW. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Neumím si představit jiný kotel na tuhá paliva. Model splňuje podmínky ekodesignu a řadí se do emisní třídy 5. Spokojenost zákazníka je na prvním místě a nejlepší odměnou je stále se vracející zákazník i po 18ti letech. Krbová kamna a kotle ATMOS přinášejí pohodu a nezávislost. Dnes jsem kontroloval nastavení primárního a sekundárního vzduchu.


Spíš by mě zajímalo to upravení primárního vzduchu z 1cm na 0. Myslím, že speciálně kotel ATMOS je na dobré nastavení dost náchylný. Vysoká teplota spalin ATMOS C 18S - jak. Tato verze kotle stejné značky je pochopitelně o pár tisíc levnější než jeho mladší a dokonalejší bratříček.


Kotle jsou si v mnoha parametrech podobné, přesto jsou však vyladěny některé detaily. Som presvedčený o tom, že je to kotol na vysokej úrovni. Používam ho už tú sezónu a nemenil by som za inú značku.


Každý rok spálim až prm dreva. Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky