čtvrtek 19. ledna 2017

Korado otopna telesa

Korado otopna telesa

Veškeré technologie byly vybírány. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.


Korado otopna telesa

KORADO - RADIK - desková otopná tělesa, KORALUX - trubková otopná tělesa, KORATHERM - designová otopná tělesa, Konvektory KORADO , Větrací jednotky s možností rekuperace, RADIK PREMIUM, Produktová řada KLASIK, Produktová řada VK, Produktová řada PLAN, Produktová řada RADIK - desková otopná tělesa. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.


Korado otopna telesa RC Otopná tělesa s řízeným zatékáním. Koupelnová tělesa za skvělé ceny! Vybírejte z koupelnových radiátorů (otopných žebříků), designových otopných těles, otopných tyčí a příslušenství pro koupelnové radiátory. Využijte jedinečných cen a objednejte. Ať už stavíte, nebo chcete svůj dům jen vylepšit, pod českou značkou KORADO najdete řešení pro každou místnost.


Základem portfolia jsou deskové radiátory RADIK, které vám prohřejí obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje ale i kuchyně nebo chodby. Barvu lze zvolit jakoukoliv z téměř 2odstínů RAL. Desková otopná tělesa Kermi therm-x2. S inovativní, patentovanou technologií xvytváří úsporné otopné těleso therm-xnové standardy. Díky sériovému průtoku desek radiátorů se oproti běžným radiátorům ušetří až o více energie, vytvoří se až o 1 více příjemného sálavého tepla a doba náhřevu radiátoru je až o kratší.


Trubková koupelnová otopná tělesa Korado Koralux Rondo a Linear. Proč deskové radiátory Purmo? Na neustálé zdokonalování jakosti radiátorů Purmo dohlíží téměř dvacet inspektorů. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.


Hledáte originální a designově jedinečná otopná tělesa (koupelnové žebříky)? Prohlédněte si širokou nabídku a nakupujte za skvělé ceny! Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Otopné trubkové těleso pro moderní vytápění koupelny. Je konstruováno vertikálními trubkami v profil.


Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. S výběrem koupelnového radiátoru - žebříku vám odborně poradíme!


V současnosti Korado dominuje na českém trhu , velmi úspěšně soupeří s konkurencí na zahraničních trzích a spoluudává nové trendy v celém. Společnost Korado vznikla v r. Rádi Vám zašleme katalog, ve kterém jsou uvedeny podrobnější údaje včetně cen. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem.


Korado otopna telesa

Dům a zahrada - Otopna telesa bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky