čtvrtek 26. ledna 2017

Ponorná čerpadla

Vybírejte ponorná čerpadla u specialistů na čerpadla a čerpací techniku. Ponorná čerpadla do studen a vrtů jsou opratřena atestem na trvalý styk s pitnu vodou. Pokud máte kopanou studnu, p ři výběru zohledněte především výtlak, průtok a délku napajecího kabelu, u čerpadla do vrtu přidejte navíc požadovaný průměr.


Naleznete zde odstředivá čerpadla , vřetenová čerpadla , vibrační čerpadla , domácí vodárny, ponorná čerpadla , hlubinná čerpadla , samonasávací čerpadla , kalová čerpadla , pumpy, vodní čerpadla , zahradní čerpadla , čerpadla MALYŠ, oběhová čerpadla , membránová čerpadla na tlakový vzduch VERDER, membránová čerpadla. Jsou určena pro čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody.

Pro odvodňování nebo přečerpávání z nádrže, sudu nebo bazénu lze využít malá univerzální čerpadla s nízkou dopravní výškou. Vybraná čerpadla jsou určena pro čerpání čisté vody bez nečistot. Je jasné, že nikdo nekupuje složitější přístroje bez rozmyslu, tím méně ponorná čerpadla. Několik detailů ale stojí za to zmínit ve stručnosti předem, už jen proto, že se na ně zákazníci neustále ptají.


Nabízíme spolehlivá kalová čerpadla pro domovní užití a speciální kalová čerpadla pro průmyslové, zěmědělské objekty, nebo potravinářství. Ponorná kalová čerpadla se vyznačují zejména velkým minutovým průtokem čerpané kapaliny a vysokou průchodností, resp. Správný výběr čerpadla vám zajistí dodávku vody po mnoho let.


Proto v naší nabídce najdete jen čerpadla , která splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu.

V nabídce vřetenová čerpadla , odstředivá čerpadla , automatická ponorná čerpadla pro zavlažování, závlahový systém. Máte specifické požadavky na výkon? Ponorná odstředivá čerpadla KOPRO jsou vhodná pro čerpání čisté užitkové vody. Tlaková ponorná čerpadla.


Ponorná tlaková čerpadla do studny jsou určena pro čerpání čisté vody převážně z hluboké kopané studny. Mohou však být použita i pro čerpání z jiných zdrojů, kde je nutné čerpat do větší vzdálenosti nebo s vyšším tlakem. Klasicky se ponorná čerpadla používají všude tam, kde je třeba ponořit jednotku přímo do čerpané kapaliny. Vícestupňová ponorná čerpadla s průměrem mm jsou vyrobena z nerezové oceli a určena do hlubinových vrtů.


Přípustný obsah písku v čerpané vodě je max. Zvláštne kategori predstavujú zavlažovacie systémy, ktoré majú obvykle vysoké nároky na tlak (pre správnu funkciu zavlažovačov). Pri výbere čerpadla pre zavlažovanie vám radi poradíme. Potrebujete pomoc s výberom, alebo máte špecifické požiadavky na čerpadlo ? Tato čerpadla byla vyvinuta v souladu se současným stavem vědy a techniky. SP 4“ jsou vyrobena podle nejvyšších standardů pro energetickou účinnost, spolehlivý výkon, robustní.


Multifunkční ponorná čerpadla. Přes nasávací otvory se voda dostává k motorem poháněnému oběžnému kolu v části čerpadla určené pro průtok vody.

Nasátá voda je dále transportována přes oběžná kola. Rozlišujeme odvodňovací čerpadla , která vytváří jen. PORAĎTE MI S VÝBĚREMNevíte jaké čerpadlo vybrat, aby splňovalo vaše požadavky? Nejste si jistí, zda je výkon zvoleného čerpadla dostačující pro podmínky, v jakých bude použito? Využijte naši aplikaci pro výpočet parametrů.


Pokud se zdroj vaší vody nachází hluboko pod zemí, nebo potřebujete čerpat vodu z potoku či řeky, využijte ponorného čerpadla. Odvodňování staveb, čerpání bentonitu, odvodňování dolů, těžba písku, čištění jímek, rybníků a řek, či čerpání kalů a bahna jsou jen některé z aplikací, k nimž můžete použít výrobky Solidpump. Většinou se jedná o čerpadla do studen a vrtů. Stejně tak se může jednat o čerpadla , která budou čerpat užitkovou dešťovou vodu ze sudů a mohou sloužit k zavlažování rostlin.


Ačkoliv ponorná čerpadla jsou určena do kapalin, pro čerpání jímky doporučujeme kalové čerpadla do septiku. Ponorné čerpadlo je praktické a vyznačuje se extrémně tichým chodem. Některá ponorná čerpadla jsou určena pro čerpání čisté nebo užitkové vody, zakoupit je však možno i čerpadlo na znečištěnou.


Nabízíme ponorná čerpadla do vrtů od předních výrobců Grundfos a Wilo. PONORNÁ ČERPADLA , HELÍSEK stavební s. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14. OTEVŘENÁ V současné době preferujeme bezkontaktní platbu kartou. Náhradní díly, Produkty podle použití, Produkty, Pumpa. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky.


Nabízená ponorná čerpadla do vrtů disponují velkou dopravní výškou. Vzhledem k způsobu provedení vrtu a ochrany čerpadla není kladen takový důraz na mechanickou odolnost. Představujeme osvědčená tlaková ponorná čerpadla.


Z široké nabídky ponorných čerpadel na čistou vodu do studní a vrtů představujeme a doporučujeme ponorná tlaková čerpadla pro použití v domě, zahradě a pro menší aplikace. Rozměry a konstrukční řešení umožňuje čerpadla zavěsit do nádrže nebo studny. Hloubka ponoru čerpadla je limitována utěsněním elektromotoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky