čtvrtek 20. října 2016

Větráček na baterky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Umožňuje polohy nastavení hlavice. A co takhle větráček do kočárku nebo ryze dámský designový kousek? Na foto ( zleva): tip do kočárku Diono na baterky , 3Kč a růžový. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Malý větráček na baterii s LED diodou. Větráček při pohybu svítí a vytváří barevný světelný efekt. Nabíjecí ventilátor na baterii je praktickou pomůckou do horkých dnů i nocí. Disponuje navíc i šikovnou LED diodou, která může sloužit jako noční světlo.


V kategorii Ruční ventilátory naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI VĚTRÁČKU - jednoduché použití viz foto výše. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho.


Na závěr si vyberte ze šikovných doplňkových funkcí ventilátorů, jako je počet rychlostí vrtule, oboustranné otáčení pro rovnoměrné větrání po místnosti, nastavitelnost sklonu větráku, dálkové ovládání nebo třeba noční režim. Tuto věcičku jsme do minulého roku viděly jen u vedrem zmožených turistů, kteří ji apaticky drželi před obličejem v dopravních prostředcích. Z tváře tedy nešlo vyčíst, zdali větráček funguje, nebo je jen další plastovou zbytečností.


Po víkendu stráveném na Moravě ve výhni. Pokud již zásilku na dobírku očekáváte, využívejte v co největší míře platbu kartou. Moc Vám děkujeme za pochopení. Přejeme Vám pevné zdraví v této nelehké době.


S pozdravem Pracovní tým Levné- Baterky. Nabízíme vláček na baterky. Hledáte způsob ochlazení v létě? Tak si vyrobte tento USB ventilátor a použijte ho pro své ochlazení nebo jako já pro zchlazení notebooku. Za pár kaček tak můžeš být cool před kámoši u vody.


Nahlédnout můžete také do naší poradny, ve které najdete řadu informací o ventilátorech i vzduchotechnice. Kolegové vám tady rádi. Baterky a čelovky do ESHOPU Kvalitné a výkonné svietidlá – baterky a čelovky, lampy … Široký výber rôznych vysokovýkonných svietidiel ako sú čelovky, obranné baterky s paralyzérom, stolové lampy, detské lampičky, multifunkčné čelovky, univerzálne baterky s magnetom, alebo vysúvateľné teleskopické a iné.


Stolné ventilátory sú skvelým riešením na ochladenie malého priestoru, napríklad vašej pracovnej plochy. Na foto (zleva): designový větráček Albi, Kč a bílé pero se zabudovaným větráčkem Pen Fan na malou tužkovou baterii, 2Kč. Koloběžky na baterky Vše o elektro vozidlech pro práci i zábavu. Vybírejte si Rádia na baterky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Větrák na baterky si můžete vzít všude s sebou a překvapovat okolí zajímavou hrou barev.


Baterky – základní přenosné osvětlení, které najde upotřebení na chatách, ve výbavě motoristů, při kempování, ale i jako alternativní zdroj energie v běžné domácnosti, pokud dojde k výpadku proudu. Při výběru baterky se soustřeďte hlavně na typ baterií, které používá a její dosvit. Motobatérie sú ideálne všade tam, kde je vyžadovaný plný výkon. Najmä motocyklistom ponúkaju tieto batérie energiju na všetko, čo treba na pôžitok z jazdy.


Sortiment zahŕňa tri energetické varianty:1. Tradičné olovené batérie s kyselinovým elektrolytom. Tužkové batérie sú vhodné na každodenné použitie v prístrojoch s vysokými a stredne vysokými nárokmi na energiu.


Napätie tužkových batérií je V, v prípade dobíjacích batérií V. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Pravidelné akcie a zľavy na Baterky. Ledlenser, Fenix, YATO a ďalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky