úterý 25. října 2016

Krycí mřížka mandík

SMM – Stěnová mřížka samostatná slouží pro zakrytí větracích otvorů v klimatizovaných, větraných, nebo vytápěných prostorech. Krycí ochranné mřížky KMM se používají pro zakrytí konců potrubí a otvorů ve zdi, aby se zabránilo průniku předmětů do potrubí. Mřížky KMM dodáváme v provedení dle montáže do zdi nebo na potrubí. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm.


Výrobky požární techniky jsou součástí požárního zabezpečení budov. Montáž je snadná - mřížka se zasune do otvoru, trubky, a zajistí PU pěnou nebo lepícím tmelem. Mřížka je velmi vhodná například pro použití do zateplené fasády.


Příčná (rolovací) mřížka má lamely společně s distančními kroužky navléknuty na pružině. Tato varianta je vhodná pro všechny materiály lamel a pro všechny typy a rozměry konvektorů. Krycí mřížky se vyrábí ve verzi příčné a podélné. Podélné provedení mřížek se vyrábí pouze z duralových nebo nerezových. Kovové mřížky na konvektory pro moderní bydlení.


K tomu, aby vaše zapuštěná topná tělesa nenarušovala harmonický design domácnosti či kanceláře, slouží dekorační konvektorové mřížky. Pro krbovou obestavbu jsou ideálním materiálem izolační desky Silca. Jsou pevné a mají perfektní tepelně-izolační vlastnosti. Navíc se z nich při práci nepráší, a tak při stavbě krbu neděláte zbytečný nepořádek.


Jsou vhodné hlavně pro odizolování komína a sopouchu a používají se i jako izolační materiál ve dřevostavbách, což svědčí o jejich vysoké. Plastová větrací mřížka Ø 1mm v bílém provedení s přírubou a síťkou je vhodná jak pro větrání, tak i nasávání. Dostupný v dalších průměrech Ø mm, bílá (ks). Větrací mřížky koupit o objednat u OBI.


Mezi nesporné výhody větracích mřížek nerez patří vysoká životnost, minimální náklady na údržbu, minimální provozní náklady, atraktivní vzhled. Vyrábíme dřevěné větrací mřížky v provedení buk, dub a smrk. Na objednávku je možné zhotovit dřevěné větrací mřížky z různých materiálů libovolných rozměrů. Kategorie Potrubí a tvarovky - pozink Potrubí kruhové spiro Potrubní spojky Vni.


Tyto mřížky vyrábíme a skladem máme vždy pár kusů přírodních Al. D 12 ostatní cca do týdne. Na přání vám vyrobíme mrížku i jiných rozměrů.


Budeme rádi nakoupíte-li zde vzduchotechniku, větrací mřížky - plastové i kovové, vzduchové rozvody, proclima, revizní a vanová dvířka, krbové horkovzdušné ventilátory, tepelná čerpadla NordLine, odvodnění staveb dvorů i interierů. OBI krycí mřížka hliníková 1mm x 1mm je vhodná pro uzavření otvorů ve zdi, maximálně do velikosti zakrytí. Vyrábí se z různých materiálů od skla přes nerezovou ocel až po bronz na kulaté i oválné potrubí.


Mřížky, rámečky a desky pro zakrytí zamontovaných konvektorů. Vyberte si z moderních designových mřížek v široké nabídce barevných provedení. Přelivové mřížky na bazén jsou určeny k zakrytí kanálku u bazénu s horním přepadem. Jejich hlavním výrobním programem jsou desková otopná tělesa RADIK, trubková otopná tělesa KORALUX, designová otopná tělesa KORATHERM a kompletní sortiment konvektorů. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Krycí síto je na rámek přichycené pomocí teksovacích šroubů. Používá se k ochraně vzduchotechnického potrubí proti vletu ptactva nebo proti nežádoucímu znečištění různými předměty. Mřížky na přelivné žlábky slouží k zakrytí kanálku ( přelivného žlábku ) pro odběr bazénové vody na úpravnu. Pokud potřebujete jiný rozměr mřížky na přelivné žlábky, než je v naší nabídce, nebo pokud potřebujete provést jakoukoliv atypickou úpravu ( zkrácení či snížení mřížek apod.), neváhejte nás kontaktovat, rádi s Vámi domluvíme podrobnosti.


Nakupte nejlevněji přes Heureku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky