úterý 18. října 2016

Kompresor pístový

Nejrozšířenější kompresory jsou určitě pístové, nejen kvůli své ceně, ale také např. V dnešní době není problém si během pár minut pořídit nový kompresor buď přes internet nebo z řetězce. Jestli kompresor budete používat na dofukování kol, oprášíte.


V novém kompresoru je přeci jen trochu nečistost z výroby a také v něm mohl několik měsíců už být, než se k Vám dostal. Dále olej dolévejte, ale. Na všechny kompresory z naší nabídky poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Nabízíme pístové kompresory renomovaných značek Fini, Orlík, Ekom, Gentilin. W, objem TN: 2litrů je výkonný průmyslový pístový kompresor s určením pro náročné technologické požadavky. Nabízíme kompresory s různým výkonem pro hobby pískovačky i pro profesionální verze.


Výběr kompresoru vhodného pro vaší kabinovou či mobilní pískovačku není snadný dávejte pozor, aby měl dostatečný výkon na výtlaku v litrech vzduchu za minutu, abyste mohli využít maximální potenciál a efektivnost vaší pískovačky. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Pokud je tam dostatečný tlak, kompresor se sám vypne a čeká na využití vzduchu například při foukání pneumatiky. Bohužel je hlučnější, což je spojeno s nárazy pístů.


Pístový kompresor také nevyžaduje příliš náročnou údržbu. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.

Prodej, revize, opravy a servis pístových i šroubových kompresorů v Brně. Jsme jednička v oboru stlačeného vzduchu. Tichý bezolejový pístový kompresor F-150.


OLD20xje vhodný pro menší provozy a dílny. Profesionální kompresor s nízkou hlučností a bezúdržbovým provozem. Při pohybu pístu dolů se plyn sacím ventilem nasává, při pohybu vzhůru se plyn stlačuje a pak vytlačuje výtlačným ventilem z válce. Kompaktní odlehčené bezolejový pístový kompresor s přímým pohonem.


Pístové a šroubové kompresory v provedení mobilní nebo stacionární, dále pak zařízení pro úpravu stlačeného vzduchu, tlakové nádoby a další příslušenství. Tyto stroje jsou vyrobeny z rámu, na kterém jsou namontovány kompresor a nádrž na stlačený vzduchu. Kompresor lze použít také jako dvojí kompresor. S dvojitým kompresorem lze.


W - 2Litrů ,,nový´´ barů Nízko-otáčkový průmyslový tří pístový kompresor vhodný pro pneuservis. Manometr pro tlak ve vzdušníku, dva vývody vzduchu s rychlospojkami. Parametry - objem vzdušníku 2l. Maximální tlak barů.


Olejový pístový kompresor s touto péčí se Vám pak odmění dlouhou životností. Bezolejový kompresor pro své mazání využívá samomazných vlastností použitých kluzných materiálů. Bezolejový, potravinářský vzduchový kompresor jako náhradní díl pro chladiče typu ANTA, Pygmy a Kontakt.


Lze využít jako vaccum pump.

W, objem TN: 1litrů je výkonný průmyslový pístový kompresor s určením pro náročné technologické požadavky. T = dvoustupňový agregát. OLDje vhodný pro menší provozy a dílny.


Dodáváno včetně připojovací hadičky pro stříkací pistoli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky