pondělí 17. října 2016

Peletový hořák

Peletový hořák Mareli s rozsahem výkonu 8-kW. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Hořák na pelety ATMOS A45.


Velmi důležité je, na jaké palivo je hořák certifikovaný. Obvyklé je, že kotle jsou certifikované pouze na dřevěné pelety a rostlinné pelety jsou pouze mezi tolerovanými palivy. Zákazník tak skončí zpravidla u spalování uhlí, nebo dřevěných pelet prémiové kvality a také ceny. Je vybaven automatickým zapalováním a možnosti automatického odpopelnění.


Provoz hořáku je možno porovnat s hořákem olejovým popř. Paliva pro hořák na agropelety MultiBio 30. Certifikované palivo 1: dřevěné pelety (C1) - Emisní třída kotle Ekodesign.


Peletový hořák

Otočný hořák MultiBio také bez problému spaluje dřevěné pelety nejnižší kvality aniž by se zhoršila emisní třída a nebo se snížil uživatelský komfort. Používaný hořák na pelety pro kotle D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A- výkon - kW. Nečistoty jako popel a příškvarky vypadnou otvorem v roštu.


Manostat pro hořák SUN PSlouží k regulaci otáček ventilátoru s tím, že dodržuje přesný tlak na komoře spalování a tím ovlivňuje dávkování vzduchu. V hořáku používáme inovativní konstrukci čisticího mechanismu - rotační spalovací komora se sama o sobě čistí od popela a zbytků paliva. Inovativní hořák na pelety s vysokou účinností až do.


Dvojité automatické čištění ve standardním provedení: odfoukávané a mechanické čištění s pohyblivým roštem hořáku, kromě toho umožňuje automatické zapalování, dohořívání a obnovení funkce – v případě, že není potřeba topit, nespotřebovává. Predám peletový horák značky Ferroli SUN P7N o výkone 1- 3kW, k horáku je už aj podávací šnek, čo vlastne predstavuje komplet sadu na prestavbu. Komplet obsahuje horák, tesnenie medzi horák a dvierka kotla, podávací šnek s prepojovacou trubicou na horák a kotlový sním.


Zplynovací kotle se zabudovaným hořákem na pelety ve vrchních dvířkách jsou zajímavým řešením určeným pro všechny kotle do výkonu kW (mimo modelů GS(X)), vybavené odtahovým ventilátorem. Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat. Popis: Prodám sestavu plně automatického peletového hořáku Ferroli SUN Pvčetně dvířek na GFN šnekový podavač, zásobník, bezdrátový termostat BPTs týdenním programem, náhradní řídící jednotka a 3kg pelet.


Peletový hořák

Spotřeba pelet - hořák na pelety Ferroli SUN P7. Je to podobné jako s autem. Výrobce vozu udává spotřebu paliva ve městě, mimo město, průměrnou spotřebu,.


Jedním ovládacím prvkem ovládáte nastavení výkonového stupně a současně i zahájení provozu. Masivní ocelový šnekový dopravník umožňuje, aby se pelety dopravovaly ze skladu přímo do hořáku. PELETOVÝ HOŘÁK NEJEN NA PELETY A1- oceněným na různých výstavách a soutěžích. Charakteristickým znakem hořáku je automatický, vysoce účinný samočistící hořák , spaluje přesnou dávku paliva potřebnou pro získání nastavené teploty uživatelem na regulátoru. Pokud kotel je upraven již z výroby, potom montáž hořáku je jednoduchá, protože montážní otvory jsou připravené.


Sada se namontuje současně s původními dvířky. Skladem náhradní díly pro kotle na pelety. Nabízíme řadu náhradních dílů jako např. Tento kotel ověřený časem s kvalitní konstrukcí litinového výměníku, jeřešením i pro náročnější zákazníky.


Bezpečná doprava biomasy je možná díky mechanismu dvou šneků oddělených přesypovým kanálem zabraňujícím tomu aby se. Přestavbová sada pro hořák SUN P7. Specializujeme se na kotle na pelety, štěpku, obilí, kusové dřevo a krbová kamna.


Peletový hořák

Vyřizujeme dotace na kotle. Díky vícebodovému přívodu primárního a sekundárního vzduchu do spalovací komory, spalování zajišťuje nejvyšší čistotu výfukových plynů. Všechny přednosti kotle BLAZE PRAKTIK jsou rozšířeny o rotační hořák s automatickým přechodem na spalování pelet. Toto řešení zajistí nepřetržitý provoz vytápění kotlem s možností jednoduchého přechodu na opětovné ruční přikládání, kdy se peletový hořák automaticky vypne.


Sestava je nenáročná na prostor a hořák muže být umístěn z levé nebo pravé strany kotle Nastavitelné nožičky pro snadné vyrovnání kotle Nevyžaduje instalaci akumulační nádrže. Nejeden zákazník ocení možnost spalování aktuálně výhodného paliva. Speciální hořák a úprava spalovací komory však tyto zdroje oproti běžným peletovým kotlům prodražuje.


Dokážeme tedy uspokojit téměř jakoukoli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky