pátek 28. října 2016

Rošt do zahradního krbu

Rošt do zahradního krbu

V této sekci nabízíme velký výběr roštů do krbu. Jedná se o rošty určené zejména pro krby, venkovní grily a ohniště. Grilovací rošty se liší svými rozměry a použitými materiály. Nejlevnější varianta je vyrobena z pochromované oceli, dražší a kvalitnější grilovací rošty jsou z nerezu.


Posedět u zahradního krbu či grilu můžete od časného jara až do pozdního podzimu. Pokud ještě svůj zahradní gril či krb na své zahradě či terase nemáte, možná právě přemýšlíte nad jeho pořízením na následující letní sezónu. Přislušenství k zahradním krbům.


Základová deska pod krby ARCUS, povrchová úprava dle krbu , 95xcmVerze:vymývání - 6Kč otrysk. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů.


Rošt do zahradního krbu

Ohniště do zahradních krbů a grilů s kvalitním litinovým roštem a regulací přívodu vzduchu. Zdravím, nevíte kde se dá levně sehnat grilovací rošt do zahradního krbu ? Součástí krbu a grilu může být i rošt z kvalitní litiny a místo pro odkládání paliva. Postavíme krb nebo gril podle vašeho přání, při. Rošt má rozmery 68cm x 39cm. Cena: € 3do dní.


Náhradné liatinové rošty do ohnísk Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý, čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky, objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů. Hledáte litinový plát k Vašim kamnům nebo ke sporáku? Rost do zahradniho krbu.


Rošt do zahradního krbu

Litinový rošt ve tvaru vaničky na pěti nožkách (pátá nožka je uprostřed) je určen do venkovních krbů a grilů. Biorošt 53cm x 38cm - rošt do krbu. Nebo kde ho koupit hotový. Na vaše přání Vám zhotovíme libovolný rozměr.


Originální ruční práce! Grilování lze provádět pomocí grilovací jehly, nebo na plochém rožni. Obojí je součástí zahradního krbu. Topeniště udírny je ve spodní části krbu.


Rošt do zahradního krbu

Součástí dodávky je: litinový rošt , grilovací rošt , grilovací jehla, přídavný krycí plech a topeniště udírny. Můžete pořídit také litinový grilovací plát. Tento rošt do krbu je primárně určen pro naše krby řady Variant.


Jeho použitím zlepšujete kvalitu hoření. Pokud Vám vyhovují rozměry, samozřejmě jej lze použít v jakémkoli Vašem. Zahradní ohniště je oblíbeným místem, kde se během jara a léta setkáváme se svými sousedy, kamarády a známými.


Grilovat a péct nemusíte samozřejmě jen na zahradě, můžete k tomu využít i větší balkon. Ti méně zruční si mohou gril nebo zahradní krb koupit, ale pokud ve vás dřímá alespoň malá kutilská dušička, určitě ho zvládnete i svépomocí. Důležitou součástí každého topeniště je litinový rošt. Nabízíme litinové rošty jak klasických obdélníkových a kulatých tvarů, tak také rošty specifické, určené přímo do konkrétních sporáků, kamen, krbových vložek nebo kotlů od různých výrobců.


ZOP krby Slovensko dodáva krby, krbové vložky, záhradné krby, komíny, krbové kachle a kompletný sortiment materiálov a príslušenstva pre stavbu krbov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky