pátek 14. října 2016

Průtokoměr

Průtokoměr

Měření průtoku probíhá buď v otevřeném kanále či častěji v uzavřeném potrubí. Měření této veličiny se uplatňuje největší měrou v průmyslové praxi pro sledování toku kapalin a plynů, správné dávkování a. In structural biology, a protomer is the structural unit of an oligomeric protein. It is the smallest unit composed of at least two different protein chains that form a larger hetero-oligomer by association of two or more copies of this unit. Měření kapalné veličiny v uzavřeném potrubí se uplatňuje největší měrou v průmyslové praxi pro sledování toku tekutin, správné dávkování a vyhodnocování vynaložených energií.


Průtokoměr

Díky velice flexibilní konstrukci průtokoměrů je lze snadno instalovat do nejrůznějších systémů. Přizpůsobením viskozitě kapalin, jejich tlaku a teplotě lze rychle najít pro každou aplikaci vhodný průtokoměr nebo snímač. Průtokové spínače nerezové FSPrůtokový spínač s nerezavějící oceli, který je vhodný pro korozívní média. Kalibrace průtokoměr ů. Kompletní portfolio pro měření objemového průtoku, hmotnostního průtoku, hustoty a koncentrace.


Velký výběr měřicích principů. Pro kapaliny, páru, plyny. Od základních až po náročné procesní aplikace, měření v obchodním styku (CT), hygienické aplikace a bezpečnostní přístrojové systémy (SIS). Jsme specialisty na výrobu měřící a regulační techniky. Pořídit si od nás můžete průtokoměr , hladinoměr, tlakoměr, teploměr a další přístroje.


Průtokoměr

Přístroj v robustním norylovém pouzdře. We are the biggest online store for genuine Velux products. Průtoková sonda německého výrobce CS INSTRUMENTS funguje na základě kalorimetrického principu zjištěním rychlosti proudění vzduchu.


Téměř ve všech průmyslových oborech se používají kapaliny nebo plyny, např. ATEX Tlak Zobrazovací jednotky Převodník Klapky Převodník Relé pro ochranu kontaktů Jehlové ventily Lapač nečistot Oddělovací spínací zesilovač ATEX Teplota Ruční přístroj Digitální teplotní měřicí systém Strojní teploměry Teplotní převodník ATEX Hladina ATEX Průtok Lopatkový průtokoměr pro malý průtok. Technika měření průtoku je založena na dosažení rovnováhy plováku, který se dokáže v kuželovité trubici volně pohybovat. Průtok se následně odečte ze stupnice vedle trubice nebo ze stupnice na trubici. Průtokoměr měří objemový průtok kapalin a plynů.


Průtokoměr

Prowirl 2je první vírový průtokoměr na světě s volitelným sledováním kvality páry a okamžitým vyvoláním výstražné zprávy při výskytu mokré páry. Brzy se naše výrobky staly velmi vyhledávanými a prosadily se v celé řadě oborů - vodárenství, čističkách odpadních. Jedinečná kombinace měření základních parametrů tlakového vzduchu - průtoku, tlaku a teploty - jedním přístrojem. Všechny ceny zobrazeny v Kč (bez DPH) Poznámka: Přípona za číslem modelu umožňuje zvolit materiál prútokoměru.


Zvolenému filtru neodpovídají žádné produkty. Zkuste prosím zvolit jiná kritéria anebo filtr zrušit. Indukční průtokoměr umožňuje průmyslovéměření průtoku elektricky vodivých kapalinv různých odvětvích průmyslu.


Používá se především v solárních termických systémech, kde je třeba zajistit ideální průtok kapaliny v kolektorech. Ultrazvukový průtokoměr FLOWBOX, prutokomer, průtokoměry. COOKIES and PERSONAL DATA - our web site may use some of cookies files. Prohlédněte si náš široký sortiment ultrazvukových průtokoměrů!


Potřebujete měřit průtok a objem kapalin? Dále se zaobírá poradenstvím a servisem výrobků ( ultrazvukové, hmotnostní a vírové průtokoměr y, analyzátory kyslíku a vlhkosti ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky