středa 12. října 2016

Orientační cena hromosvodu

Ceny se odvíjí od velikosti a typu budovy, tvaru střechy, počtu svodů, zvoleném materiálu a náročnosti montáže. Pro návrh řešení hromosvodu na vaší budově a přesnější cenovou kalkulaci, nás neváhejte kontaktovat. Cena : dle konkrétního řešení Veškeré ceny jsou pouze orientační. Cena zakázky vždy závisí na konkrétním řešení, náročnosti montáže a druhu materiálu. Zvažujete-li montáž hromosvodu , neváhejte nás kontaktovat.


Rádi vám poradíme, připravíme návrh řešení a cenovou kalkulaci. Pošlete nám mailem fotku vašeho domu, rozměry a adresu. Nebo nám zavolejte a probereme s vámi možnosti po telefonu.


Obratem vám připravíme nabídku na dodávku a montáž. Při montáži hromosvodů klademe důraz na kvalitní a zodpovědné odvedení práce. Montáž hromosvodů realizujeme dle časových možností zákazníka. Rozpočet a prohlídka objektu zdarma. Orientační cena montáže hromosvodů pro rodinný dům je 10.


Orientační cena hromosvodu

Cena hromosvodu se dělí na dvě části. Pozor tyto ceny jsou pouze orientační ! Hromosvod jsem nechal udělat šikovné známé z Chomutova, kteří k. Chraňte svůj majetek před bouřkou a svěřte nám montáž hromosvodu. Přenechte montáž hromosvodu profesionálům.


Název výrobku, Provedení, Označení, Cena bez DPH, DPH, Cena s. Kontaktujte nás připravíme vám návrh řešení a nabídku odpovídající vašemu domu. Malý dům orientační cena 7. Praze a okolí neúčtujeme. Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí.


Na cenu má vliv počet svodů, sklon a. Cena se stanoví od stavu technické dokumentace k objektu (je-li nějaká), technického stavu elektroinstalace nebo hromosvodu (zejména při pravidelné revizi) a zda se jedná o revizi výchozí nebo pravidelnou apod. Revize hromosvodu od 60- nebo 15- za jeden svod. Uvedené ceny, které naleznete v tabulkách proto berte pouze jako orientační.


Cena revize spotřebičů a ručního nářadí je stanovena za jeden kus. Cena zahrnuje prohlídku spotřebiče, označení spotřebiče štítkem, provedení měření, funkční zkouška a vystavení protokolu o revizi. Doprava a režijní náklady.


Orientační cena hromosvodu

Konečná cena se může lišit a může se skládat z více úkonů dle požadovaného rozsahu revize. Svou roli zde také hraje prostředí ve kterém se revize elektroinstalace nebo hromosvodu provádí. Ve složitějších se cena revize určí po předběžné prohlídce nebo domluvě. Ceny v tabulce jsou pouze orientační. V ceně elektrorevize je zahrnuto studie technické dokumentace, prohlídka zařízení, zkoušky a elektrická.


Na druhou stranu, když už se pro hromosvod rozhodnete, tak dbejte na jeho správnou funkci a revizi, protože špatně nainstalovaný nebo poškozený hromosvod je snad tou nejhorší variantou. Pravidelnou revizi hromosvodů byste si měli sjednávat každých let. Kč za jeden svod V případě montáže do předem připraveného výkopu kolem domu pro zemnící pásek by byla cena 4. Kč Info: Cena zahrnuje materiál a veškeré náklady spojené s montáží.


Cena zateplené fasády, cena za m odhady ceny za mzateplené fasády to jsou ty nejčastější dotazy. Zkuste se zeptat opačně. Kolik mi zateplení fasády přinese peněz za úspory na topení? Kdy se mi fasáda vrátí?


Jak se mi zkvalitní bydlení, když dům zateplím 14cm než 10cm izolantem? Firma David Čech se zbývá se veškerými elektroinstalacemi v domech či bytech. Od základních rozvodů elektro až po rozvody datové či televizní sítě, Inteligentní domácnosti, Chytré ovládání žaluzií. Zapojení tepelných čerpadel, elektro kotlů, el. V této tabulce jsou orientační údaje a neberte jí jako základ pro stanovení třídy.


Třídu LPS stanovuje revizní technik nebo odborná firma při realizaci a je uvedena ve výchozí revizi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky