čtvrtek 27. října 2016

Anionové vložky recenze

Proč používat anionové vložky. Preventivně léčivé aniontové ( anionové ) vložky s čipem pro celou rodinu. Jejich LÉČIVOU sílu mohou používat ženy, děti, ale i muži všech věkových kategorií. Vychází z nejnovějších výzkumů originální technologie ČÍNSKÉ MEDICÍNY.


Aniontový čip se aktivuje při vlhkosti a. BIOanion anionové menstruační vložky noční 8ks v balení x balení ( Anionové hygienické vložky ) BIOanion anionové menštruačné vložky nočné balení, 1balenie má 8ks, spolu: vložiek ANIÓNOVÉ VLOŽKY 4-TEJ GENERÁCIE S INFRA BIOanion sú vložky 4-tej generácie, ktoré uvoľňujú záporné ióny a vyžar. Jediné intimky na světě spojující výhody FAR-IR a Anionové technologie. Určené pro každodenní nošení. V případě menstruace použijte Denní Gentle Day vložky mebo Noční Gentle Day vložky.


Intimky Gentle Day mají v sobě umístěn patentovaný aktivní aniontový a FAR-IR biočip. Aniónové vložky Biointimo sú tak príjemné, že skoro na ne zabudnete. Nosenie je komfortné vďaka vysoko kvalitným bavlneným vrstvám.


Anionové vložky recenze

Všechny informace o produktu Hygienické vložky Gentle Day Ultra anionové denní vložky ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Gentle Day Ultra anionové denní vložky ks. Více než super-absorpční hygienické vložky ! Nanotechnologie v každém balení aunity hygienických vložek je obohacena o ozónu a záporně nabité ionty (anionty), které pomáhají v boji proti bakteriím a zápachu , stejně jako podporují vyvážené pH a vaginální zdraví - přirozeně a bezpečně bez použití chemikálií, vůně nebo umělých prvků. Mezitím, co se u nás v ČR poprvé anionové vložky vyskytly, se na trhu objevil nový hráč, český dovozce s vložkami Lady Anion s vylepšenou technologií, kdy anionový čip byl posílen nanovlákny s infračerveným zářením. Biointimo anionové vložky denní - menstruační vložky s hemolityckým účinkem pro ty, který v intimní hygieně potřebují i podporu intimního zdraví. Anionové vložky na denní použití s extra jemným bavlněným povrchem, preventivním a MSD-léčivým účinkem.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vřele doporučuji anionové vložky všem ženám, které trpí gynekologickými problémy, matkám v šestinedělí, ale vhodné jsou také jako prevence. Komunikace s obchodem je rychlá a naprosto bezproblémová.


Far-ir ANIONOVÉ Hygienické vložky denní ks. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte někdo zkušenosti s. Jo, anionové vložky jsou opravdu dobré, ale jsou druhy - Lady anion (ty mají účinky- aniony a far-IR účinky,skvěle sajou).


Používala jsem vložky se zeleným proužkem , ale i tyto s hnědým proužkem jsou výborné. Far-IR a méně sajou a jsou dražší. Předtím jsem si kupovala vložky od zprostředkovatele a jsem ráda, že si je nyní mohu objednat ve Vaši lékárně. Používateľské hodnotenie a recenzie na Hygienická vložka Gentle Day denné aniónové vložky ks. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Organyc menstruační vložky z biobavlny slipové jsou ze 1 bio bavlny, bělené bez chlóru, bez parfemace, bez přítomnosti kovů a plastů umožňují pokožce v její přirozené funkčnosti a potřebě dýchat. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma anionové vložky.


Heslo Zůstat přihlášen(a) Zapomněli jste své h. Slipové hygienické aniontové vložky nemají vysoce absorpční vrstvu, proto jsou určeny na dny mimo menstruačního cyklu na účinnou prevenci, na podporu léčby, pocit čistoty a svěžesti v intimní hygieně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky