čtvrtek 20. října 2016

Infračervené topné panely

Infračervené topné panely

Sálavé infračervené topné panely - co byste měli vědět Infrared radiant heating panels - what you should know. To neohřívá vzduch, ale přeměňuje se na tepelnou energii po dopadu na předměty, plochy ale i na lidi. Už několik let se na českém trhu objevuje nabídka nástěnných či stropních topných infrapanelů, často provázená tolika superlativy, že to vyvolává spíše nedůvěru.


Infračervené topné panely

Díky speciálnímu výrobnímu procesu jsme schopni vyrobit topné plochy velmi blízko u sebe. To zaručuje výrazně lepší distribuci tepla než například topné kabely. Infračervené topné panely společnosti FIRST Heating Systems, s. Na rozdíl od slunce ale topné obrazy žádné UV paprsky nevydávají.


Od těchto prvků se pak začne ohřívat i vzduch. Sálavé topné panely , které jsou vybaveny vestavěným termostatem, přívodním kabelem a topným elementem. Panely mají velmi estetický a luxusní vzhled.


Infračervené topné panely

Teplo sálané z tohoto přírodního materiálu je přirozené a velmi příjemné. To přináší velkou efektivitu vytápění a značnou energetickou úsporu. Jakmile teplota v místnosti dosáhne požadovaných hodnot, tak se panel pomocí termostatu automaticky vypne a udržuje v místnosti stabilní a příjemnou teplotu.


Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Díky použití vyjímečné technologie dochází pomocí infračevených topných systémů k nejúspornějšímu získávání tepla, které přináší příjemnou tepelnou pohodu s minimálními provozními náklady a vysokou spolehlivostí. Nabízíme kvalitní infrapanely HEAT DECOR s certifikací. Tyto topné panely jsou vyráběné ve velmi atraktivním designu. Opláštění infrapanelů je keramické, kovové nebo skleněné.


Kovové infrapanely s vypínačem lze montovat i na strop. Proč si vybrat infrapanely Heat Decor? Při dopadu paprsků infračerveného vlnění na jiné pevné těleso se mění toto záření v tepelnou energii a hmota tělesa je intenzivně ohřívána. Slnko zohreje Zem, tá jeho energiu akumuluje a zároveň sa od Zeme ohrieva vzduch. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Zlepšuje prekysličovanie a výživu tkaniva, zlepšuje regeneráciu, hojenie, účinne pôsobí proti starnutiu kože. Svojim spôsobom vyžarovania sálového tepla ide o najprirodzenejší spôsob.


Zajímalo by mě jak velkou místnost vytopí jednotlivé infračervené topné panely. Při určování, jak výkonný panel je vhodný do konkrétní místnosti, se vždy doporučeno vycházet ze skutečných tepelných ztrát daného prostoru. V současnosti nabízíme v oblasti infratopení široký sortiment topných prvků.


Nedávno naše infračervené topné panely prošly kompletním redesignem a získali nový certifikát. Nyní nesou název a logo PROFICOMFORT – infračervené teplo domova. Vítejte na našich stránkách! To je úspěch kvality českého výrobce.


Zabýváme se instalací infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelnou ochranou venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Předpokladem je přívod proudu v blízkosti panelu. Minimální výše umístění je určena TÜV a činí 1. BEZRÁMOVÉ PANELY Cestování DO ZÁSUVKY Doprava DÁRKOVÉ POUKAZY ELEGANT DELUXE - kovová záda ELEGANT NATURE - bílé panely INFRASVĚTLA Infrapanely 180W - 5x 390mm Infrapanely 540W - 9x 640mm Jídlo KAZETOVÉ STROPY NA ZEĎ, VOLNĚ STOJÍCÍ Ostatní PROSTOROVÉ VYTÁPĚNÍ PRŮMYSLOVÉ PANELY PŘÍSLUŠENSTVÍ RÁMOVÉ PANELY Sport TOPNÉ MANDALY VYTÁPĚNÍ KANCELÁŘÍ.


Zabýváme se službami v oblasti vytápění rodinných domů, bytů, komerčních objektů i dílenských provozů. Námi nabízený produkt je elektrické topení – infrapanely, které jsou nazývány také jako topné panely , sálavé panely , infratopení nebo infračervené topné panely. Základní řada infrapanelů o výkonu 300W - 400W. Topné panely Emitherkarosáž z ocelového plechu, opatřeného oboustranně speciální povrchovou úpravou - Thermoquartz na vnitřní a Thermocrystal na vnější straně.


Tato unikátní povrchová úprava zaručuje maximální přestup tepla na vnější sálavou plochu a nejvyšší účinnost při emisi záření tepelné energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky