pondělí 24. října 2016

Restaurace litovel

Best Dining in Litovel , Olomouc Region: See TripAdvisor traveller reviews of Litovel restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Každý všední den nabízíme na výběr ze druhů poledního menu, které servírujeme od 11:do 14:00. Cena menu je včetně polévky.


Děkujeme za pochopení, restaurace Za Školou, Litovel. Požadujeme zkušenosti, praxi. Café restaurant Záložna se nachází v secesní historické budově na náměstí Př.

V pracovních dnech podáváme denní menu dle aktuální nabídky. Provozujeme restauraci s kapacitou hostů, letní terasou pro hostů a salónek pro 25. Uspořádáme Vám rodinné oslavy, firemní večírky, přátelské posezení, svatby či promoce, které můžete prožít v soukromí našeho salonku s kapacitou osob nebo s využitím celé restaurace o kapacitě míst. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době. VENKOVNÍ POSEZENÍ S UDÍRNOU A GRILEM. VÝBORNÉ ČESKÉ SPECIALITY.

V okolí můžete navštívit hrad Bouzov, Litovelské pomoraví nebo Mladečské jeskyně a různé památky. Restauraci najdete zde. Nabízíme pestré menu složené z českých klasik.


Hezká nová stylová restaurace , v létě zahrádka, na kterou není z ulice vidět. Dětský koutek, příjemný personál, obědové menu. Náš penzion se nachází na okraji městečka Litovel , kterému se přezdívá Hanácké Benátky. Kromě vody ho obklopuje spousta přírodních i kulturních zajímavostí. Vydejte se do místního pivovaru, projeďte se na kole kouzelnou oblastí Litovelského Pomoraví nebo se vykoupejte v průzračné vodě nedaleké pískovny.


Stylová restaurace v centru města. Vynikající kuchyně, obědové menu. Příjemné prostředí, krb, v letních měsících zahrádka. Možnost pořádání soukromých akcí a oslav.


Přes 7let tradice, klasické postupy, nejkvalitnější suroviny z úrodné Hané. Vítejte ve světě piva Litovel. Po celý den si u nás můžete pochutnat na skvělých burgerech, pečených žebírkách nebo kuřecích křídlech. Staroměstské náměstí Litovel. Návštěvnické centrum Pivovaru Litovel se nachází v prostorách bývalé sladovny.


Na humnech, kde dříve klíčil ječmen, si návštěvníci mohou prohlédnout klenbové prostory se sloupořadím, části technologického zařízení a nářadí, které se dříve používalo při výrobě sladu a piva.

Z důvodu vyhlášení nouzového stavu do odvolání ZAVŘENO! OBĚDY S SEBOU VAŘÍME tel. Obědy lze vyzvedávat v hospodě, (výdejní okno za hospodou) vše.


Penzion Relax Litovel se nachází ve městě Litovel a nabízí restauraci, bar, zahradu a ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi. Ubytování je zajišťováno v rodinných pokojích a děti se mohou těšit na dětské hřiště. Za příplatek je dostupné i soukromé parkoviště. Top je domácí jatrová paštika.


Preferuje se ryze stylovým prostředím - akvárium, krb, trofeje ryb, ptactva a zvěře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky