čtvrtek 20. října 2016

Galmet netvořice

GALMET and its people very much look forward to hearing from you. Drátěný program nabízí CNC drátěné díly, kruhy a kroužky, ochranné kryty, drátěné reklamní stojany. Dále mřížky ventilační, větrací, ochranné a filtrační. Our main activity is the production of specialized wire safety guards, screens and grills in which we build on the long tradition and where we take the position of European leader.


Our company uses the most advanced technology available in the field of wire processing and is equipped with a new production technologies. Recently we purchased CNC machines for wire straightening, cutting, bending and shaping from companies Wafios, AIM and Varo. Netvořice - Drátěné výrobky - Galmet spol. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


CNC drátěné a kovové díly, zpracování drátu a trubek - ochranné kryty a mřížky - kryty ventilátorů, kryty klimatizací, kompresorů, motorů a. Galmet SPA Commercio di Materie Prime (FerroAlloys, Ores, Ecc.) e Prodotti per la Siderurgia. Nabízíme práškové barvy Plascoat - termoplastické práškové barvy pro ochranné potahování kovů a látek. Prodej potahových prášků PPA na bázi polyamidu - nylonu a polyethylenu. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Galmet , Fluidní nanášení technických plastů (polyami polyetylen, PPA), prášková lakovna s max.


Podívejte se, koho společnost galmet spa zaměstnala na této pozici. Jsme evropským lídrem v dodávkách specializovaných drátěných krytů a mřížek pro různá průmyslová odvětví. Naše společnost se dále zabývá ohýbáním, lisováním a svařováním ocelového a nerezového drátu a trubek. Celkem historických nabídek je přístupných po přihlášení. Informace o firmě Galmet , spol.


Zabýváme se obory návrhy firemních interiérů. Klikněte pro více informací. Výroba špecializovaných drôtených krytov a mriežok na pre rôzne priemyselné odvetvia.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy GALMET , spol. Pracomat pracomat když chcete pracovat! Volná pracovní místa pro Firma: GALMET , spol. This service is produced by Kompass. Centrala alarmowa Ropam Centrala alarmowa NeoGSM-PS – sprawdź opinie i opis produktu.


Zobacz inne Centrale alarmowe, najtańsze i najlepsze oferty. V prostorách bývalé STS rozvijí výrobu podnik Galmet a Bassis, vyrábějící různé drobné galanterní doplňky ke kabelkám, dětským kočárkům, drátěné košíčky apod. Díky tomuto podniku ožila opět budova bývalé Heřmanovy továrny.


Hledáte nové zákazníky? Zadejte číslo, zavoláme zpět do minut a najdeme ty pro vás. Zdeněk MOTL - Zpracování plastů,. Společnost GALMET , spol. Někdo našel svůj domov celý, ale bez oken a podlahy, jiný se shledal s domem bez střechy a bylo dost takových, kteří stanuli jen před rozpadávajícím se zdivem a ohořelými trámy.


Databáze továrních komínů v ČR a zaraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky