pátek 7. června 2019

Zásobník teplé vody okc 300 ntr hp

Nejnovější řada smaltovaných zásobníků vody k postavení na zem v objemových řadách 250–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro přípravu teplé vody z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla. Jeho životnost je velice dlouhá. Příprava teplé vody je nedílnou součástí jakékoli aplikace, ať už se jedná o rodinný či bytový dům, ale také technologické provozy či kanceláře.


Vždy je nutné, aby zásobníkový ohřívač splňoval ta nejpřísnější kritéria z hlediska kvality, životnosti a dodávky teplé vody v dostatečném množství. KONSTRUKCE A ZÁKLADNÍ ROZMĚRY ZÁSOBNÍKU. Jako dodatečná ochrana proti korozi je do nádoby vmontována hořčíková anoda, která upravuje elektrický potenciál vnitřku nádoby a snižuje tak účinky koroze. Uvnitř nádoby je přivařen jeden spirálový výměník z ocelové, zvenku posmaltované trubky, a dále přípojky teplé a studené vody , cirkulace a jímka termostatu. Nejnovější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 3–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro ohřev TUV z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla.


Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. ACV SMART E Plus 3- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody. Zásobníkový ohřívač teplé vody RDC 300.


Provedení zásobníků vody. Nepřímotopné bojlery nebo-li nepřímotopné ohřívače vody. Těmito ohřívači máte možnost přípravy TUV prostřednictvím externích zdrojů energie, jako jsou plynové kotle, kotle na tuhá paliva, alternativní zdroje energie, výměníkové stanice, dálkové vytápění a jejich kombinace.


Doporučujeme vypracování projektu. Technické parametry zásobníků vody. Stacionární zásobník s velkoplošným výměníkem vhodný pro připojení k tepelným čerpadlům a dalším nízkoteplotním zdrojům. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Ohřívače vody ) Hodnocení produktu:. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velkoobjemový zásobník pro systémy tepelných čerpadel.


Nejnovější řada zásobníků vody k postavení na zem v objemových řadách 250–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro přípravu teplé vody z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla. Regulace teploty se provádí na panelu tepelného čerpadla podle návodu k obsluze TČ. Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý. Dobře navržené kvalitní zařízení dokáže ušetřit až.


Dražice OKC 3NTR - tento ohřívač vody disponuje kapacitou 3litrů a nepřímým ohřevem, který probíhá z externího zdroje tepla. Je ideální pro zásobování rodinného domu nebo bytu užitkovou vodou po celý rok. Nechybí čidlo regulace, výkonný trubkový výměník, polyuretanová izolace a vnitřní nádoba opatřena. Nabízíme zařízení, která odnímají teplo z okolního prostředí, převádět ho na vyšší teplotní hladinu a pak využít pro ohřev teplé vody či vytápění.


Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Detailní popis produktu. Stupeň ochrany ve standardu IP 44. Funguje při napěti o 2V.


OKC NTR je zásobník vody s jedním výměníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky