úterý 18. června 2019

Blokové skladování

Blokové skladování

Tento typ regálových systémů tedy najde uplatnění tam, kde je úspora místa vyvážená poměrně vysokou cenou a kde se zároveň postupuje prostřednictvím systému FIFO. Blokové skladování , jak se někdy také vjezdovým regálům říká, patří mezi poměrně rozšířený způsob uložení palet do regálů. Kdy se vjezdové regály používají? Vjezdové regály (drive-in) se používají například tam, kde jsou ve skladu.


Chytřejší manipulace se štíhlou automatizací. Vysoce přesná metoda navigace pro každé prostředí. Používáme různé formy skladování podle produktů, například sklady s vysokými regály, blokové sklady, sklady se širokými nebo úzkými uličkami nebo sklady pro malé součástky. Každá položka je zpracována podle požadavků zákazníka s ohledem na zákonné předpisy.


Decentralizované sklady - skladování se provádí v různých čás tech v rámci závodu. Skladování může být strukturováno podle kr itérií orientovanýc h na materiály nebo na spotřebu. Kompletace Sklady orientované pouze na materiál, suroviny a polotvary , Sklady o rientované na spotřebu hotových výrobků. Rádi Vám připravíme kompletní řešení skladování kdekoliv v ČR přímo na míru podle Vašich požadavků a potřeb. Při stohovém skladování se jedná o mimořádně závaľnou problematiku, nebo kupř.


Manipulace, manipulační prostředky a zařízení Manipulaþní prostředky a zařízení nám slouží k manipulaci s pasivními prvky. Pro velký poet druhů manipulaních prostře. Vyrábíme vlastní regály, plastové boxy a kontejnery v našich závodech s využitím nejnovějších technologií. Všechny produkty - řada z nich získala mezinárodní ocenění - byly vyvinuty, testovány a optimalizovány v našem vlastním oddělení Výzkumu a vývoje a jsou certifkovány nezávislými institucemi.


Ide o blokové skladovanie, kde materiál vstupuje do regálového systému na jednej strane a je odoberaný na strane druhej. Běžně se manipulují vysokozdvižným vozíkem až palety najednou. Jde o nejefektivnější uskladnění palet. Tento systém je vhodný pro minimum druhů zboží na paletách. S růstem produktového portfolia bylo třeba přinést nové řešení.


Blokové skladování

Systémové skladování zatím v části skladu“ Logistické centrum společnosti ATEK je dnes rozděleno do tří částí. Aktuálně jsou pro systémové skladování v úzkých uličkách využity dvě části. Ve zbylé části je dnes prostor pro manipulaci, třídění a blokové skladování , nicméně i zde se do budoucna. Kontakt: Gabriela Mánková - jednatelka společnosti gabriela. Efektivnější skladování desek s vysokým leskem Firma erform, jeden z vůdčích výrobců postformovaných dílů pro nábytkářský průmysl, zmodernizovala svůj sklad s vysokým leskem povrstvovaných desek.


Pro efektivnější skladování choulostivého materiálu bylo dosavadní blokové skladování nahrazeno systémem. Krnov, a je představen souasný systém skladování a manipulaci v tomto podniku. Soua sně jsou navrženy možné další kroky pro rozvoj dané firmy. Každé naše logistické centrum se řídí stejnou strukturou a poskytuje specializované prostory pro ukládání palet, skladování na paletách, vyzvedávání drobných součástí, blokové uskladnění a překládku bez meziskladování. V kombinaci s naší rozsáhlou celosvětovou sítí leteckých, námořních a silničních.


Blokové , regálové, policové, cross-docking – Nakládka, vykládka kontejnerů, kamionů i malých aut z nájezdu. Uskladníme, téměř cokoliv si budete přát. Na paletách, v regálových systémech i na volné ploše. Zboží se skladujeme tak, aby byly zachovány jeho původní užitné vlastnosti.


Blokové kuchyně jsou hotové kuchyňské sestavy, které vymýšlí odborníci na design či ergonomii práce. Díky tomu nemusíte trávit hodiny přemýšlením, jak kuchyni poskládat, aby nabídla dostatek prostoru na vaření i skladování nádobí, nebo aby na sebe správně navazovaly jednotlivé zóny. Obaly ajejich využití pti skladování druhy Obalü podle zhotoveného materiálu funkce Obalü.


Hutní a strojírenské výrobky ajejich zpùsob skladování základní sortimen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky