pondělí 10. června 2019

Infratopení zkušenosti

Ahoj, osobní zkušenosti s tím nemám, ale měli jsem v práci jednoho klienta, katerý to chtěl a pozvaný profesant TZB říkal, že to sice třeba hezky vypadá, ale má to jednu pěkně blbou vlastnost , že to hřeje podobně jako třeba oheň - takže když u toho sedíš, tak z jedné strany tě to krásně rozpaluje, ale z druhé ti může být třeba hodně nepříjemný chlad. Princip infratopení je obdobný jako u kachlových kamen - sálání. Stavba s infrapanely dosahuje lepší akumulace, lepší tepelné pohody a je trvale vysoušena! Aby bylo infratopení ve dřevostavbě opravdu účinným a komfortním topením, musí. Zkušenosti uživatelů hovoří jasně: ekonomika provozu infratopení ve dřevostavbách je nejvýhodnější pokud jsou infrapanely využity jako primární zdroj tepla.


Dobrý den, děkuji i já za Vaše zkušenosti s infrapanely. Pro mě poněkud zneklidňující je fakt, že mnou oslovení znalci, dokonce i jeden profesor se ztotožňují s panem Homolou a dalšími mírnými kritiky tohoto systému. Samozřejmě na rozdíl od propagátorů tohoto systému a těch, kteří jej doma a jinde užívají.


Zkušenosti máme s tímto spektrem takové, že většina zákazníků sahá po levnějších modelech s dřevěným rámem. Běžní prodejci tyto přidané zkušenosti často nemají a mohou se dopouštět omylů a hlavně podhodnocení výkonu infratopení. Pak mohou na úkor kvality nabídnout produkty a cenu, která se tváří jako velmi výhodná a právě to může. Stropní infratopení je vhodné pro velké haly a sklady, vyznačují se výhradně sálavou tepelnou složkou bez vytváření konvekce (proudění)“, sděluje Pavel Charvát.


V domácnostech se hodí do místností, které jsou svými rozměry spíše delší nežli širší a nejsou zde kladeny větší nároky na vytápění. Ovšem v drtivé většině je sálavé vytápění infrapanely ideálním způsobem vytápění. V zásadě lze říci, že se infratopení hodí do interiérů většiny bytových, občanských, obchodních a průmyslových objektů. To bohužel moc firnem neumí a pak se dočtete že infratopení je neúčinné, nekomfortní, že lidi z toho bolí hlava - také aby ne když jim někdo dá infrapanely do mokrého domu z pískovce který trvale táhne vodu a panely stále suší, umístí panely o 130°C nad gauč, systém poddimenzuje aby byl levnější než ostatní atp.


Nízkoteplotní infra panely určené do bytů, rodinných domů, kanceláří i výrobních prostor. Infra panely do domácnosti. Díky své cenové dostupnosti a hlavně bezúdržbovému chodu se infra topení těší stále větší oblibě.


Za dobu fungování naší firmy jsme získali potřebné zkušenosti , a tak jsme schopni Vám odborně poradit ohledně veškeré problematiky v oblasti infratopení a infračervených zářičů. Realizovali jsme infratopení v obytných budovách jako jsou rodinné domy, byty, popř. Diskuzní forum, které se zabývá problémy nešťastných lidí nebo lidí v depresi. Ostatní mohou těmto navštěvníkům pomoci vyřešit problém.


Je zde možné se i nenásilně seznámit s kamarády nebo s budoucím partnerem. Zejména pro poslední jmenovanou vlastnost je infratopení vhodné také pro alergiky. Certifikovaná kvalita ve více než zemích světa.


Vývoj a výroba pouze v Rakousku. Patentovaná technologie, certifikáty kvality, zdravotní certifikace. Ocenění účinnosti a také designu.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma infratopení. Hledám levnou variantu k prohřátí části místnosti přes zimní měsíce. Proficomfort má dnes mnoho spokojených zákazníků.


Naše infra panely topí v mnoha rodinných domech, kanceláří, prodejnách, i výrobních prostorách, včetně velkých objektů, jako jsou panelové a obchodní domy. Je infratopení vhodné a zlepší stav vytápěného prostředí? Odstraní se nepříjemný zápach sklepních prostor. Zajímalo by nás kolik jsou zhruba náklady na vybudování infratopení v dřevostavbě zhruba 1ms podkrovím. Také jaké máte s tímto topením zkušenosti.


V moderní, dobře izolované a těsnící stavbě by takových výsledků infratopení nemohlo dosáhnout, nemluvě o nevýhodách, které výrobci a prodejci příliš nezdůrazňují. O „infra-stínu“ se moc nemluví. Z důvodů nařízení Vlády ČR je naše vzorková prodejna ve Kdyni uzavřena do odvolání.


Děkujeme za pochopení, Váš eurotopin tým Topení z přirodního kamene Topení z přírodního kamene je jedním z nejzdravějších topných systémů je hospodárné, pohodlné a snadno regulovatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky