úterý 11. června 2019

Isover domo plus

Isover domo plus

Nem terhelhető üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. Vďaka nízkej objemovej hmotnosti a dobrým tepelnoizolačným vlastnostiam je vhodný ako univerzálna výplňová izolácia všade tam, kde sa požaduje dosiahnutie. Novinkou je HAND GRIP na lepšie uchopenie rolky. Free Shipping Available.


Isover domo plus

Fill Your Cart With Color today! Mezi ně patří zejména nehořlavost, vodoodpudivost, výborné. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Saint-Gobain Hungary Kft.


A worldwide leader in insulation solutions. Sąd Rejonowy w Gliwicach, X Wydział Gospodarczy pod numerem KRS. Ezt a nem terhelhető üveggyapot szigetelést jól használhatja tetőtér beépítéskor a szarufák közötti vagy szarufák alatti kiegészítő szigetelésre, valamint egyszintes családi háza utólagos padlásszigetelésére is. High-performance acoustic insulation. A glass mineral wool roll providing high levels of acoustic insulation in partitions, walls and floors to meet acoustic.


Alkalmazható tetõtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél. Isover DOMO PLUS 2Kč. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny skla a dalších příměsí a přísad. Vytvořená minerální vlákna se v rámci výrobní linky zpracují do finálního tvaru pásu. Alkalmazási területek: nem terhelhető szigetelésként magastetőkhöz ferde és vízszintes felületekhez, nem járható padlásfödémek, koporsó födémek, búvóterek, járható padlásfödémeknél favázak ill.


Izolační rolované pásy. Beépítés: rugalmassága miatt szorosan illeszkedik a szerkezetek elemei közé. Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő és ellenáll a kártevőknek és rovaroknak.


Isover domo plus

Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált), nem terhelhető , nem önhordó üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. Tímto je tato tepelná izolace chráněná proti usazování prachu a dalších nežádoucích částic z. Internetové stavebniny ponúkajúce široký sortiment stavebného materiálu za nízke a akciové ceny. Skelná izolace sice truchu kouše, ale za dobré peníze dostanete dobré zboží. Vlákna plsti jsou hydrofobizovaná.


Hodí se jak do šikmých konstrukcí, tak do podhledů a na nezatížené stropy. Vhodná je i jako výplň dutin. Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii. Nový standart na trhu izolací.


Nová generace nejprodávanější izolace ze sklené vlny v ČR. Odpadají problémy s odtrháváním částí izolace díky nepřesnému řezání (v řadě případů spíše trhání) či protrhávání izolace díky nekvalitní montáži (často způsobené hrubou silou). ISOVER DOMO PLUS 1mm. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Nyní zaváděcí akce do 31. Mäkký, pod tlakom zrolovaný izolačný pás zo sklených vlákien určený na tepelnú a akustickú izoláciu šikmých striech, podkroví, stropov alebo ľahkých podláh (nezaťažená podlaha – izolácia je vložená medzi nosné trámy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky