pátek 7. června 2019

Infrasauna cena

Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA. Nejlevnější modely pořídíte pod dvacet tisíc, pokud chcete trochu lepší variantu, počítejte s investicí několika desítek tisíc. Domácí infrasauna pro dvě osoby.


Infrasauna cena

Díky svým rozměrům a prostorové nenáročnosti je infra sauna pro dva vhodná do bytu a menších rodinných domků. Všechny modely Grand De Luxe. Unikněte z hektického života věčného shonu pomocí malé oázy klidu, kterou si postavíte přímo u vás doma.


Zavřete oči a nechte se unést daleko od všedních starostí. Zastavte se, vypněte a relaxujte. Ideálním prostředkem pro každodenní odpočinek se může stát infrasauna. Neváhajte a nakupujte sauny - akcia na saunové príslušenstvo.


Infrasauna cena

Základná cena s DPH 9€ Zľava-. Infrasauny jsou hitem poslední doby, který. V prehľadných rebríčkoch vám predstavíme NAJLEPŠIE INFRASAUNY aj ich parametre. Prinášame tiež rady a tipy, ako vybrať infrasaunu. Jedná se o absolutní novinku infrasaun Belatrix.


Predajná cena 9€ Predajná cena bez DPH 8€ za dní na sklade. Oddýchnite si v saune, kedykoľvek budete chcieť. Pokojne aj v malom byte.


Dbáme aj na dizajn, takže sa nemusíte báť, že infrasauna nezapadne do vašej domácnosti. Uniknite z hetického života večného zhonu pomocou malej oázy kľudu, ktorú si postavíte priamo u Vás doma. Zavrite oči a nechajte sa uniesť ďaleko od všetkých starostí.


Ideálnym prostriedkom pre každodenný odpočinok sa môže stať infrasauna. Full spektrálne žiariče Full spektrálne žiariče: v dnešných dňoch je čoraz viac rozšírené v infrasaunách. Infračervené svetlo zahŕňa rozsah všetkých troch infračervených žia.


Toto žiarenie prirodzene. Všetky modely obsahujú nadštandardné vybavenie pre zaistenie Vašej maximálnej spokojnosti. Príďte k nám a vyskúšajte naše sauny! Navštívte našu výstavnú sieň, vyberajte si podľa vkusu, overte kvalitu našich sáun a vyskúšajte ich. Skvelé zariadenie, ktoré zlepší vašu fyzickú a psychickú pohodu, tak budete mať na dosah ruky, vždy keď budete potrebovať.


Vyberte si teraz vašu novú infrasaunu. Obecně se dá říci, že infrasauna je organismem lépe snášena. Léčivým faktorem je u obou saun teplo, které se liší zdrojem a intenzitou pronikání tkáněmi. Originální infrasauna InfraMar (dříve pod označením Deluxe) je vhodná pro osoby.


Infrasauna cena

Svou podobou finským saunám jsou oblíbené u velké části zákazníků. V porovnání s tradiční finskou saunou produkuje infrasauna infračervené záření, které zvyšuje objem potu 2krát až 3krát. Teplota vzduchu v infrasauně je maximálně °C, zatímco finská sauna funguje na podstatně vyšších teplotách v rozmezí kolem až 1°C. Katalóg v oblasti bazénovej a relaxačné techniky. Sme špecializovaným predajcom už rokov.


Prostredníctvom skúsených zamestnancov dokážeme poskytovať prvotriedne služby a predaj kvalitných výrobkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky