pondělí 24. června 2019

Vodní armatura mora 371

Mora -Top ARMATURA VODNÍ 3- Vhodný ND pro spotřebiče 371. Armatury , kohouty, magnety. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Ja mam problem, ze mora po vypnuti vody este sek. Plynová, vodní armatura -Vega.


Vodní armatura mora 371

V katalogu nemáme podrobnější informace o vodni armatura mora 371. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Online prodej Náhradní díly Mora - Topenářství a vše k Vodo-Topo. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop.


Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. V případě náhrady stávajícího ohřívače (PO PO 3) ohřívačem. Nejstarší typy plynových průtokových ohřívačů totiž nemají pojistku na. PO kterou kdysi vyráběla Mora.


Vodní armatura mora 371

PO 3a 3má stejné rozmístění přívodů plynu a vody. Na jednom konci je dírka pro vodu užší než na druhým. Seřízení jmenovitého výkonu ohřívače 5. Návod k záměně paliva 7. N0ohřívač vody průtokový plynový. Bez nutnosti zapojení do elektrické sítě. Skoro nepoužívaný nyní roky odstavený tak že bez záruky.


Stále v prodeji, běžná cena cca tis. Nabízené díly jsou originální a vždy nové. Jednotlivé díly jsou rozděleny do kategorií a vždy je u dílu uvedeno pro jaký kotel díl patří a. Domů náhradní díly - mora -top. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Výměník je zhotoven z trubek o průměru mm, což nejen.


Podle doporučení jsem celou karmu rozebral, vyjmul výměník a vyčistil ho. Další výsledky z webu forum. Tak co tam tedy u vás je?


Je to dost důležité,protože to jsou konstrukčně naprosto rozdílné spotřebiče. MORA 3a 3bez dalších úprav. To se potom dost těžko může radit.


Vodní armatura mora 371

Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice. V Kategorii náhradní díly na průtokové ohřívače. Nabízíme v sekci Vodní armatury, kvalitní díly skladem. MARO – voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Prodám barevný TV Hyundai včetně setoboxu, uhlopříčka 51cm dálkové ovládání, vhodný na chatu,chalupu,do kuchyně,garáže. Corel PaintShop Pro XCZ, návod k použití, manuál v knižní podobě. Funkční sestavu ohřívače tvoří neměcká víceúčelová vodní a plynová armatura Mertik nejvyšší kvality, plynový hořák, zapalovací hořák a celoměděný výměník, který si společnost vyrábí sama v moderním závodě v Uničově.


Měděné trubky v ohřívači mají největší průměr a tloušťku stěny (Ø18mm). Udelal jsem pokus,otevřel jsem prívod studené vody do ohřívače a prstem jsem zastavil výtok teplé vody z ohřívače a hned se zastavilo hoření plynu a když jsem uvolnil výtok vody tak se plyn rozhořel. U PO vodní armatura zatuhne po cca 3měsících.


Hrc a povrch Ra 02(superfiniš)se situace opakuje po cca7-měsících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky