pátek 21. června 2019

Salave infrapanely

Salave infrapanely

Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Tyto paprsky dopadají na pevné předměty (stěny, podlaha, nábytek) i osoby, které rovnoměrně zahřáté následně ohřívají samotný vzduch. Dopyt a počet spokojných zákazníkov v rámci infrakúrenia z roka na rok narastá.


Salave infrapanely

V našej ponuke nájdete kvalitné infrapanely prevažne od popredného Českého výrobcu FENIX. Ponuka obsahuje rôzne dizajnové kategórie od základných panelov až po sklenené prípadne. Elektrické vytápění, sálavé panely, infrapanely , terasové zářiče, průmyslové tepelné zářiče, vytápění hal, regulace vytápění. Infrapanely ECOSUN GS so skleneným povrchom, bez rámu, určené na montáž na bočnú stenu alebo pod strop. Ich moderný elegantný dizajn môže byť skvelým doplnkom Vášho interiéru.


Biele a čierne sklo bez. Vše o infratopení na jednom místě. Zaměření infratopení zdarma. Od dovozce pro ČR a SR. Nízké ceny, infrapanely ihned k dispozici.


Salave infrapanely

Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Infrapanely EkoTherm vytvárajú homogénne teplo v miestnosti, ktoré blahodarne vplýva na zdravie, ohrieva steny, podlahu aj ostatné predmety. Infra panely nevysušujú vzduch, nevíria prach a zabraňujú usadzovaniu vlhkosti na stenách. Svojim dizajnom je infra panel nenápadný, nerušivý produkt.


Sú určené na montáž na bočnú stenu alebo pod strop. V ponuke sú v bielej farbe. Ich povrch je hladký, tvorí ho práškový plast s jemnou štruktúrou.


Salave infrapanely

Rám je hliníkový v matnom prevedení. Tieto lúče dopadajú na pevné predmety (steny, podlaha, nábytok) aj osoby, ktoré sú rovnomerne zahriate a následne ohrievajú samotný vzduch. Stropné panely Ecosun využívanie princípu sálavého vykurovania (tzv. infračervené vykurovanie). Topný panel emituje elektromagnetické vlnění, které se na teplo přeměňuje až po dopadu na předměty, plochy a také osoby, od kterých se pak druhotně ohřívá také vzduch. Jak infratopení funguje, jaký je rozdíl oproti konvekčnímu topení.


Přehledný popis infrapanelů. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média. Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo. Tento velmi moderní vytápěcí systém nahrazuje starší způsoby vytápění na bázi konvekce.


Infrapanely tak, jak budete potřebovat. Zabýváme se službami v oblasti vytápění rodinných domů, bytů, komerčních objektů i dílenských provozů. Námi nabízený produkt je elektrické topení – infrapanely , které jsou nazývány také jako topné panely, sálavé panely, infratopení nebo infračervené topné panely. Sálavé vytápění stejně jako např. Topné infrapanely ohřejí okolní stěny a předměty o několik stupňů °C a po vypnutí termostatem vrací tepelnou energii zpět.


Tím dojde k výrazným úsporám oproti konvenčním systémům. Topíte zdravě a ekonomicky! Je výhodnejšie použiť viac panelov s menším výkonom a rovnomernejšie tak pokryť vykurovaný priestor, ako sústrediť výkon do menšieho počtu výkonnejších vykurovacích panelov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky