pondělí 10. června 2019

Opravy vstřikovacích čerpadel plzeň

Vstřikovací čerpadlo můžeme přirovnat k srdci naftového motoru a techniky diesel centra ke specializovaným lékařům prestižního kardiocentra. Svatopluk Černík - Plzeň , s. Provádíme testování všech typů vstřikovačů pro osobní, dodávkové i nákladní automobily, zemědělské i stavební stroje a jejich opravy , včetně demontáže a montáže do vozidla. Odbornost a zkušenosti. Nabízíme opravy vodních, kalových, průmyslových, ponorných, oběhových a speciálních čerpadel včetně převíjení motorů, domácích vodáren a filtračních zařízení - bazénová čerpadla. Opravy čerpadel - Pavel Brožík.


Při nerentabilní opravě rádi poradíme s výběrem nového čerpadla. Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Výmeny olejů, destiček atd.


Společnost Akvagast Jiří Thurn se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej čerpadel renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců. Kvalitní a prověřená čerpadla světových i tuzemských výrobců jako jsou např. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit. Provádíme diagnostiku, opravy a seřízování vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel všech značek.


Máme dlouholeté zkušenosti a využíváme nejmodernější techniku. Zákazník si předem s námi domluví den a čas přistavení vozidla v našem smluvním autoservisu, odkud bude díl demontován a po renovaci zpět namontován do vozidla. Doba opravy pro tuto variantu je zpravidla do 5-ti pracovních dnů. Kontrola a opravy vstřikovačů, čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel , mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel , PD jednotek.


Brno , Bosonohy Jihomoravský kraj. DNK servis – opravy a servis elektromotorů a čerpadel v Brně , čerpadla ponorná, kalová, bazenová, teplovodní oběhová, elektromotory. Seřizování a opravy elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Orientační ceny oprav vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů.


Dodací lhůty oprav dle momentální vytíženosti a složitosti oprav od 1. Ceny oprav čerpadel se odvíjejí od rozsahu poškození:. Pavel Kassl - autodiesel a opravy vstřikovacích čerpadel. BOSCH Diesel Center Černík, Auto Reno - Tomáš Markytán, Autolakovna Diviš,.


Poskytujeme opravy za velmi výhodných podmínek. Provádíme opravy všech typů vstřikovacích čerpadel pro veškeré typy dieselových motorů osobních, užitkových a nákladních automobilů. Ontbrekend: ostrava PAS Zábřeh na Moravě a. Dále provádíme opravy vstřikovacích čerpadel Delphi, Denso, Motorpal,. OPRAVY A VÝROBA ČERPADEL - NAUTILA A MALYŠ. Jiří Fučík - droojf - prodej a servis vodních čerpadel.


PRODEJ ZAJIŠŤUJEME OBJEDNÁVKOVÝM ZPŮSOBEM. Grundfos-Hilge - KSB - Wilo - EMU - Netzsch - Hilge - Tuchenhagen - ISH Olomouc - Sigma Lutín, Hranice - Nocchi - Pentax - Calpeda - Zenit - Espa - HCP - Ritz - Flux - Lutz - Lowara - Č. Ebara - Tsurumi Pump - JUNG PUMPEN - HIDROSTAL - PCH - HABERMAN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky