čtvrtek 6. června 2019

Sklo pod kamna na míru

Sklo pod kamna na míru

Podkladová skla pod kamna - 123sklo. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Nabízíme vám typizovaná skla pod kamna přímo od výrobce.


Sklo pod kamna na míru

Sklo pod kamna přímo od výrobce výhodně. Zabýváme se také atypickou výrobou na míru dle zadání zákazníka. Cenu za výrobu atypických skel pod kamna , před krby na míru vám sdělíme na požádání. Uděláme vám barevné sklo pod kamna dle vašeho přání, účtujeme jednorázový příplatek k ceně skla - INDIVIDUÁLNÍ KALKULACE. Barvy pro potisk skel Důležité: Odstíny barev jsou pouze orientační, konkrétní odstín závisí na mnoha faktorech (tloušťka skla, druh skla, …).


Doba dodání je u všech skel stejná. Nevyrábíme na skla spousta klientů chce sklo na míru , různé výřezy, proto po uskutečnění objednávky dáváme sklo do výroby a sklo pod kamna vám přijde na vaši adresu do maximálně dnů. Balíček bude vážit okolo až kg.


Využívá se pod kamna , krbová kamna nebo před krby. Sklo je tepelně zpracováno „kalením“ a díky tomu je odolnější vůči poškrábání či rozbití. Na výběr je z mnoha různých.


ExpoWin je úspěšná, dynamicky se rozvíjející firma, která klade spokojenost zákazníka vždy na první místo. Hlavním posláním našeho webového obchodu je poskytovat zákazníkovi co nejkvalitnější skleněné tabule za co nejnižší cenu na trhu. Fazeta po obvodu působí navíc esteticky.


Z designového hlediska nabízíme Skla pod kamna čirá a Skla pod kamna kouřově zabarvená. Pokud je sklo určeno do interiéru firem nabízí se možnost umístit na sklo firemní logo. Všechna námi dodávaná skla pod kamna jsou tepelně zušlechtěná - kalená.


Zakalením dosahuje sklo. Podložky pod kamna na zakázku - 123sklo. Specializujeme se rovněž na individuelní zakázky. Naše nabídka nezahrnuje pouze sklo pod kamna. Přesvědčte se, že i Vaše individuelní kalené.


Pak najdeme vhodný základní model Želetavských kamen a začneme „pasovat na míru “. Tvary kachle, barvy a jejich kombinace, počet řa větrací kachle, typ a barvu spár, barvu dvířek, druh izolace spalovací komory. To vše umíme doladit, přesně podle vaší. Tvrzené sklo pod kamna o tloušťce mm představuje snadné, rychlé a elegantní řešení, jak uvést instalaci krbových kamen do souladu s bezpečnostními předpisy a přitom ochránit podlahu. Sklo je odolné proti vysokým teplotám a čiré, takže se hodí do jakéhokoli interiéru. Chrání podlahu před popelem a přímým.


Můžeme vám dodat i kalené sklo silnější, které by se pro vás vyrábělo na míru. Pod kamna se prodává i čiré či různě zabarvené sklo. Informujte se o ceně pomocí kalkulační tabulky.


Sklo pod kamna na míru

Pokud máme požadovaný rozměr skladem, je Vaše nové žáruvzdorné sklo připraveno ihned k odběru. Objednejte si u nás originální žáruvzdorné sklo za. Vám zašleme na dobírku.


Ochranné přepážky na míru ze skla nebo plexiskla. Sprchové kouty a zástěny. Výroba ochranných antiv. Sklo je chemicky odolné, takže mu nevadí čištění dezinfekčními prostředky, včetně chemikálií, lihu apod.


Sklo má rovněž vysokou odolnost proti poškrábání, takže zůstává bez škrábanců i při častém používání. Povrch bezpečnostní přepážky je neporézní, a tak se na něm viry a bakterie hůře usazují. Je čas myslet na to, jak probudit jízdní kolo ze zimního spánku Podstavné sklo pod krbová kamna je nutností i slušivým doplňkem Elektrokolo si na jaře zaslouží něžné probuzení. S kvalitní krbovou vložkou a stavebním materiálem žádná věda!


My máme sklo a taky máme kamna s výměníkem. Už teta mi radila, že její kamarádka mají sklo a musí se na něj dát něco na utěsnění, protože pod sklo se časem dostane nepořádek a nejde to z tama dostat a vypadá to škaredě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky