čtvrtek 6. června 2019

Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo lignator

Výkon: kW Palivo: kusové dřevo Přednosti: - splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-5- účinnost až 8 - ekologický provoz- vysoká životnost českého litinového. Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na vytápění. Automatické kotle a krby na pelety.


Zpynovacíc (kogenerační ) kotle na dřevo. Kotle jsou registrovány pro kotlíkové dotace. Kotle a krby značky Czech Therm jsou vyráběny přímo pro český trh.


Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Kotle na tuhá představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a. Výkon: kW Palivo: kusové dřevo Přednosti: - splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-5- účinnost až 8 - ekologický provoz- vysoká životnost českého litinového.


Uchycení šamotových desek. Ekologický kotel - KOTLÍKOVÁ DOTACE. Viadrus Lignator 2kW čl. Závislost tlakové ztráty kotle na průtoku.


Kotel lze použít pouze pro uzavřené systémy s nuceným oběhem topné. Kotel splňuje nejpřísnější evropské ekologické normy a zároveň dosahuje vynikající účinnosti. Další výsledky z webu forum. Kompletní informace k výběru.


W, ekologický stacionární pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo , splňuje 5. Před půl rokem jsme si zakoupili kotel zn. Unsubscribe from Pavel Sýkora? VIADRUS Lignator čl. Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo Lignator čl. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců.


Kontakt : Kontaktní formulá. Popis produktu Malý kotel na pelety TERMIKA 4-kW se zásobníkem kg. Novinka je malý kotel na pelety TERMIKA. Konstrukce vychází z automatického. Zplynovací kotle na dřevo od.


Kotel VERNER Vje pyrolytický (zplyňovací) kotel na kusové dřevo , dřevní brikety a dřevní odpa konstruovaný s ohledem na antikorozní úpravu stěn. Kotel má odolnou keramickou vyzdívku s mikrovýztuh. Litinový zplyňovací kotel pro spalování dřeva, uhlí a hnědouhelných briket. Hercules Uje litinovýzplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového dřeva, hnědého a černého uhlí a hnědouhelných briket. Stupeň účinnosti: až.


Odsávání spalin pro přikládání bez zakouření prostoru. Jednoduchá a intuitivní obsluha regulace s podsvíceným displejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky