středa 19. června 2019

Biomac brníčko

Biomac brníčko

Druhý program je vlastní výroba a následný prodej ekopaliv z biomasy vyráběných na technologii BIOMAC. Jsou to především dřevěné brikety a pelety, kůrové brikety, energetická štěpka, palivové krbové dříví, podpalovací třísky, grilovací brikety a grilovací dřevěné uhlí. Napište nám či zavolejte - rádi zodpovíme Vaše dotazy. Pro odvoz zakoupeného zboží nabízíme zapůjčení přívěsného vozíku.


Biomac brníčko

Dřevěné pelety mají další plus. Certifikát ENplus - ručí za jejich kvalitu. Dva roky starý certifikační systém již dorazil do Česka, a tak i tady bude nyní chránit všechny zúčastněné strany. Výrobcům a obchodníkům s peletami otevírá přístup na nové trhy a prospěje konkurenčnímu prostředí, zákazníkům a výrobcům kotlů a kamen garantuje vysoce kvalitní.


Při jejich spalování vzniká malé množství kouře bez škodlivých plynů. Popel z těchto dřevěných briket je díky obsahu draslíku vhodný jako hnojivo na zahrádky. Mezi další výhody patří vysoká. Pila slouží k dělení nekonečné brikety na požadovanou délku dle hmotnosti.


Dělení brikety zajišťuje pilový kotouč, který v daný okamžik oddělí pevně uchycenou část brikety. Kladivový drtič je koncipován jako obousměrný pro co možná nejsnazší údržbu a snížení provozních nákladů souvisejících s výměnou sít a kladiv drtiče. Oboru tepelné a chladící techniky se Ing. Dopravník je umístěn hned za smršťovacím tunelem baličky briket. Odtud je již zabalený balík briket dopraven mezi dva ventilátory, které proti sobě foukají okolní vzduch a ochlazují tak balík ze spodní a horní strany.


Součástí aspirace kladivového drtiče je uklidňovací komora, která slouží k uklidnění poletující podrcené suroviny pod kladivovým drtičem. Peletovací lis slouží k výrobě dřevěných pelet. Ze vpádové komory peletovacího lisu je natlačován materiál lopatkovým podavačem do prostoru lisovací komory mezi lisovací matrici a odvalující se rolny.


Biomac brníčko

Uničov - Brníčko , Czech Republic and is part of the Wood Product Manufacturing Industry. E-million in sales (USD). Industry Information DB Hoovers provides sales leads and sales intelligence data on over 1million companies like BIOMAC s. Our data undergoes extensive quality assurance testing with over 0discrete checks for validity and reliability. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Výroba a prodej dřevěných briket a pelet z biomasy.


Tehdy jsme viděli první dřevěnou briketu dovezenou ze Švédska a začali jsme okamžitě projektovat svoji vlastní briketovací technologii“. Prodejna Brníčko : Prodej na prodejně, informace o dopravě a cenách. Novinka: Na této prodejně nabízíme zahradní sortiment. Kvalitní ekopaliva, dřevěné brikety a pelety vyrábí a po celé ČR dodává BIOMAC.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení BIOMAC , s. Vážení zákazníci, právě pracujeme na přípravě této stránky. Společnost BIOMAC je jedním z největších výrobců ekopaliv na trhu ve formě dřevěných pelet a briket, které se vyrábí z dřevního odpadu – piliny, hobliny. Současně je společnost také předním distributorem ekopaliv v rámci Evropy. Krbová kamna představují nejlevnější a vlastně přitom i nejekologičtější topný systém na provoz.


Reviews Děkuji firmě Biomac , že mi nebyla schopna za měsíce dodat objednané pelety. Projekce a montáž briketovacích technologií. Naše firma se řadí mezi největší výrobce a dodavatele ekologických paliv v Evropě a za naši práci jsme získali celou řadu významných ocenění. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy BIOMAC INDUSTRY s. Věrnostní program BIOMAC Club je věrnostní program (dále jen program) provozovaný společností BIOMAC s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky