pondělí 24. června 2019

Protherm panther condens 25 kko návod

Tento návod , ako aj všetky súvisiace podklady uschovajte pre ďalšie použitie. Výstražnáupozorněnísouvisející smanipulací. Unsubscribe from Balak Veľkoobchod?


S touto chybou to fungovalo asi mesiace. Panther Condens KKO jednoduchá obsluha a autodiagnostika plynulá modulace. Raz išiel deň, potom dní alebo vypadol krát denne. Závěsný plynový kondenzační kotel pro vytápění s možností připojení externího zásobníku TV. Výkon: - 2kW Nerezová spalov.


Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom. Kotel na vytápění zajišťuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Elektronická regulace e - bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu.


Kondenzační kotel s připojením externího zásobníku (včetně zásobníku) pro přípravu TUV, s odtahem spalin - turbo. Dokumentácia k výrobku. Kotol je dodávaný vrátane snímača teplej vody a trojcestného ventilu a je plne pripravený na pripojenie zásobníka.


Zásobník sa umiestňuje pod kotol (na zem). Prosím o info jak odstranit bouchání kondenzačního kotle Protherm Panther KKO. Návod na obsluhu Protherm Lev KKO v. Musiland monitor us manual for court. Weishaupt Thermo Condens Wtc. Lev KKZ Rad plynových kondenzaèných stacionárnych kotlov so vstavaným 95.


Solárne systémy Plynové kondenzačné kotly condens Lev KKZ Lev Heliotwin KKZ. PROTHERM Kotol so vstavaným zásobníkom. Systémové kondenzační kotle s možností přípravy TV v externím zásobníku, trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součástí kotle, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 8l expanzní nádoba, vysoce účinné čerpadlo (ErP ready), všechny bezpečností prvky, ochrana proti zamrznutí, digitální ovládání. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty.


Ako som prietoky otvoril tak kotol uz ide cca hodinky na teplotu podla. K bouchání většinou dochází při pvrním zapnutí po týdení odtávce (je instalován v rekreční chalupě). Pro odchod z nabídky parametrů stiskněte na víc než 7. Zvolte hodnotu v rozmezí až 60. Aby se zabránilo častému spouštění a. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.


Kotel zobrazuje (x), jestliže jsou tlačítka (x) nebo (x) funkce (x) přece jen aktivovány. Prosba: je možné tento návod získat od vás? Kotol Protherm Panther mi občas hlási chybu F 28.


Protherm PANTHER CONDENS – kW kondenzačný závesný kotol s možnosťou ohrevu vod. Zde máte popis chybových hlášení kotle Protherm Panther. Sestává z kondenzačního provedení a sortimentu certifikovaného odkouření.


Můžeme u něho nalézt elektronicky řízené oběhové čerpadlo, expanzní nádobu OV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky