pondělí 24. června 2019

Buderus logamax poruchy

The Logamax plus GB0wall-mounted gas condensing boiler is particularly robust an thanks to its great adaptability, it reliably ensures constant heating and domestic hot water comfort. Chyba 3a znamená, že ventilátor nefunguje. Možná zlomené kolíky v zapojení nebo přesunuta spojovací hadice. The Buderus Logamax plus GB16 with its amazingly compact dimensions and high output, has been updated! Servisak vymenil zapalovaci elektroniku satronic za nahradu honeywell (viz. foto) a problem je zda se vyresen.


Vá‡ená zákazníèka, vá‡ený zákazník. Dokumenty V této sekci naleznete veškerou dokumentaci, projekční podklady, prospekty, ceníky a jiné informace ke stažení k výrobkům značky Buderus. Servisní síť Buderus vykrývající celou ČR Zde si můžete zobrazit seznam servisních firem ve Vašem okolí. Pro ještě lepší přehlednost je u každé firmy uvedena poznámka podle technologických skupin výrobků.


Možno zlomené kolíky zapojenia alebo presunutá spojovacie hadice. V prípade zápachu plynu dodržujte nasledovné pravidlá správania sa. Zabráňte tvoreniu plameňa alebo iskier: – Nefajčite, nepoužívajte zapaľovač ani zápalky. Has anyone such a problem, or a solution which I prefer?


As a briefing: I have a floorheating system with RC10. Když je sundaný kryt, je vidět zašlehnutí plamene ze sání. Zatím 2x kotel po takové salvě ukázal kód závady, jednou 6A. V kaskádě jsou tři kk Buderus a jiný zdroj tepla z výdechu plynové pece o výkonu ca 94Kw.


Právě tento nový zdroj je primární a dle požadavků se kněmu budou přídávat další tepelné zdroje v kaskádě. Od ředitele mám přislíbenu výměnu dvou 17let starých kk buderus za nové. Nyní si ovšem kladu otázku,jestli má cenu za. Bosch Group je vedoucím mezinárodním dodavatelem v oblasti technologií a služeb.


Všichni mluví o úspoře energie. Olejové a plynové kondenzační kotle Buderus vám to umožní. Díky moderní technice jsou mimořádně efektivní.


Tak můžete sledovat bez starostí vývoj cen oleje a plynu. Zdravím, mám kotel Buderus a následující chybu, topí bez problému, když pustím teplou vodu tak je to Ok, ale když ji vypnu tak začne v něm jako by se přelévat voda a poté dojde k tomu , že se něco vevnitř odpojí a vznikne razova vlna vody do radiátorů teplota vody vyletí vysoko, a začne svítit červeně hořák. Poruchy Počas prevádzky môžu nasta poruchy.


Displej zobrazí poruchu a tlačidlo „Reset“ môže blika. Ak bliká tlačidlo „Reset“: zStlačte tlačidlo „Reset“ na cca sek. Kotol je znova v prevádzke a zobrazí.


Měl jsem plynový kotel Destila KW, který bez poruchy fungoval více jak let. Před čtyřmi lety jsem koupil kondenzační kotel Buderus Logamax. Wall-hung Condensing Boiler Buderus Logamax plus GB122.


Kotel vypne a hlásí chybu IC - spaliny. Změny za účelem technického vylepšení vyhrazeny! Logamax plus GB0presvedčí vysokými stupňami využitia až do 1 vďaka inteligentnej kondenzačnej technike, ktorá získava prídavné teplo z pary horúcich spalín. Buderus ale myslel ešte ďalej – na spotrebu elektrického prúdu.


Napríklad v režime Stand-by, keď nie je potrebné kúrenie. Aj tu je spotreba energie nižšia. Mam kondenzacny kotol Buderus GB 1- 15.


Od oktobra vsetko fungovalo v poriadku, kotol sa zapol priemerne 1x denne a posledne tyzdne zacal hlasit chybu 6A 2alebo 6L 229.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky