pondělí 29. dubna 2019

Vytápění hal

Společnost oslovuje klienty po celé České republice bezproblémovým záručním i pozáručním servisem průmyslového vytápění včetně revizí. Pro ekonomické a ekologické vytápění hal a jiných velkoprostorových objektů – průmyslových výrobních hal a skladů, sportovních hal a tělocvičen ale i pro vytápění kostelů a větších prodejen - se v současnosti s výhodou používá plynové sálavé topení nebo teplovzdušné topení. Sálavé vytápění je vhodné do vyšších hal , ve kterých je již teplovzdušné vytápění neučinné, protože teplý vzduch se stratifikuje pod vysokým stropem. Vytápění hal Robur ve znamení efektivity.


Vytápění hal

Prioritami při vývoji produktů Robur pro průmyslové vytápění jsou účinnost a spolehlivost. Proto naše produkty pro vytápění průmyslových hal využívají inovativní technologie a jsou mimořádně hospodárné. Jinak se vytápí sklady, jinak objekty s velkým počtem zákazníků. Ve vysokých halách se snažíme neohřívat všechen.


Lokální a centrální vytápění staveb nebo sportovních hal nám umožňují sálavé systémy a moderně řešené teplovzdušné agregáty (jednotky s rozložením teplot ohřívaného vzduchu, destratifikátory apod.) s plynovým, elektrickým nebo naftovým ohřevem, popř. ETO – extralehký topný olej. Teplovodní ohřívače se začínají v současné době prosazovat ve spojitosti s moderními způsoby vytápění , jako jsou například tepelná čerpadla, solární systémy nebo kotle na pelety. K správnému určení typu jednotek je třeba vědět tepelný spád vody a potřebný tepelný výkon. V manuálu který si můžete stáhnout.


Vytápění hal

Průmyslové vytápění hal , vysoce účinné a spolehlivé - 4heat. Hledáte topení do haly a skladu? Návrh zdarma - zvolení správného řešení pro vytápění haly - infrazářiče, sálavé panely, plynové ohřívače vzduchu, kalorifery a další. Systém sálavého vytápění průmyslových hal a objektů FRACCARO je přední evropskou značkou v oblasti sálavého stropního vytápění a chlazení.


Vyrábí občanské i průmyslové topné a klimatizační systémy pro každé prostředí. Klimatizační nebo topné sálavé jednotky jsou vhodné pro továrny, sklady, hangáry. Dodáváme vytápění hal s nejvyšší účinností. Vlastníme zastoupení Německé fy Schulte GmbH, Belgické společnosti REZNOR a Italské společnosti SYSTEMA.


Vytápění hal

Mateřská firma Schulte GmbH byla založena před více než lety v Německu a za tuto dobu se stala synonymem nejúčinnějšího vytápění hal v Evropě. This video is unavailable. Vykom vytápění hal - servis.


Topení vhodnější pro ekonomické vytápění starších hal a hal s větší výškou. Na keramické mřížce hoří otevřený oheň (nevhodné pro vytápění prostředí s nebezpečím výbuchu), spaliny nutno z haly odvětrat (u starých hal přirozenou ventilací, u nových objektů nucenou ventilací). Kompletní a efektivní řešení průmyslového vytápění.


Projektová, inženýrská a dodavatelská společnost pracující v oboru vytápění. Teplovzdušné solární kolektory pro vytápění hal a ventilaci hal. Konzultace, studie, posouzení stavu, zpracování projektové dokumentace všech stupňů dle vyhlášky č. Naftová (diesel) topidla Master - vytápění hal a staveb za nevídané ceny na EPROFI. Zajištění projektové dokumentace. Proto se vytápění řeší i kombinací různých způsobů, aby se pro daný.


Pro oblast vytápění sportovních hal vyvinula firma REHAU systémy, který jsou vhodné nejen pro klasické podlahové krytiny, ale i pro systém pružné podlahy. Systémy se vyznačují velmi rychlou a jednoduchou pokládkou, energetickou úsporností, nedochází k víření prachu a podporují architektonickou volnost. Zemní zdroje tepla pro tepelná čerpadla – vertikální vrtané kolektory. Bakalářská práce, Brno:VUT, Fakulta strojního.


Vytápění hal

Okružní potrubí je napojeno na rozdělovač a je použité jako rozvodné – rozdělovací vedení. Potřebujete zajistit vytápění průmyslové haly? Využijte služeb společnosti Setop s. Vám nabízí návrh koncepčního řešení zásobování teplem pro průmyslové haly, včetně regulace, zajištění projektové dokumentace a profesionální montáže včetně servisu.


Je to ideální způsob vytápění. Všude, kde je strop vyšší než čtyři metry. Není divu, že se při vytápění hal soustředíme na tento zvláštní způsob infračerveného vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky