úterý 16. dubna 2019

Pec na keramiku bazos

Stroje - Vypalovaci pec bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ostatní - Pec na bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Elektro - Vypalovaci pec bazar. Prodám pec k vypalování keramiky.


Je plně funkční se známkami opotřebení provozem. Vyberajte z 1inzerátov. Dom a záhrada - Pec bazár. Vybírejte z inzerátů. Vypalovací keramická pec KITTEC CB Studio Line, záruka roky (nevztahuje se na spirály) Přesný přehled dat a technických údajů najdete ZDEDoporučený teplotní regulátor a vypalovací příslušenství- viz.


Dům a zahrada - Pec na bazar. Predám technickú pec na výrobu keramiky a podobné využitie. Potrebná výmena ohrievacích telies, vhodné pre odborníka ktorý si to opraví. Rezervace velká dekorativní váza, jedná se nejspíše o Kunštátskou keramiku. Osobně nebo po dohodě mohu zavést Znojmo Moravské Budějovice Třebíč Jihlava.


Platba za dopravu předem na účet děkuji za pochopení. C, lze nastavit programů vypalování. Pracovní prostor pece prům. Predám inteligentnú osobnú váhu so meracími funkciami. Zdokonalená elektronická rovnováha iBalance je nepostrádateľným spoločníkom všetkých, ktorí sa starajú o zdravie a pohodu.


Pec má velký výkon průduchy jsou až žhavé podle toho jak silně topíte. Vzduch hnaný ventilátorem je cítit na m. Je vhodný do dílen garáží atd. K peci můžu dodat i ho. Nábytok - Pec na bazár.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát: pec na keramiku. Predáme Vypalovaciu pec na keramiku a sklo. Pece rady CB STUDIO LINE sú u zákazníkov veľmi obľúbene kvôli, spratnosti, cenovej dostupnosti a ľahkej obsluhe. Predám hand made značkovú keramiku vhodnú na chalupu alebo chatu.


Možnosť zavesenia na stenu. Džbán je možné používať. V prípade záujmu je možnosť predať aj na ks. Kompletne súpravu za e. Je nová a nikdy nebyla použita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky