úterý 30. dubna 2019

Odstávka teplé vody praha 2017

Uskuteční se v prázdninových měsících z důvodu co nejmenšího dopadu na odběratele a budou trvat v každé lokalitě několik dní. Celkem se opravy letos týkají přes 2míst. Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli. Vážení vlastníci, v termínu od 11.


Plošná odstávka teplé vody letos nebude, dotkne se jen některých lokalit. Celoplošná odstávka letos jen v Litvínově a jen dva dny. V brzkých ranních hodinách 16.


Důvodem odstavení je plánovaná odstávka dodávky tepla ze. Pražská teplárenská provést v průběhu letních měsíců potřebnou údržbu a opravy. Letní měsíce jsou pro opravy a údržbu vhodné z toho důvodu, že není potřeba tepelné energie pro vytápění, ale jen pro ohřev teplé vody. Letní odstávky teplé vody K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.


I přes nepříznivou situaci spojenou s pandemií COVID oznamují Pražské vodovody a kanalizace svým odběratelům, že zajišťují bezpečné a plynulé dodávky pitné vody ve standardní kvalitě a není třeba mít jakékoli obavy. Sledujeme vývoj situace v České republice a jsme připraveni přijmout další preventivní opatření, pokud to bude potřeba, abychom zajistili chod naší teplárenské infrastruktury a zajistili dodávku tepla a teplé vody do domácností, firem a institucí v Praze a Neratovicích. Plánované odstávky vody v Ostravě, Portál vo-da.


Opravy a výměny rozvodů studené a teplé užitkové vody a cirkulace z plast. Zajištění informovanosti uživatelů – odstávka vody. MOSTECKO – Poprvé po třech letech nepoteče teplá voda v celém. Přehled lokalit a termíny letních odstávek: Černý Most I – 18. Hostivaře a Horních Měcholup.


Odstávka dodávek tepla a teplé vody 19. Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Výbor SVJ. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.


Výlepem na vchodové dveře to oznámil dodavatel tepla Avia Energo. Vršovice - oblast ulic Bajkalská, Bělocerkevská, 1. Pracovníci tentokrát zamíří. Olšanská ulice v Praze bude o prázdninách bez teplé vody hned třikrát. V dotčených oblastech dojde k výměnám armatur a opravám vychlazovací jímky.


Informovala o tom Pražská plynárenská a. První plánovaná odstávka vody z důvodu revize nastane 7. Od rána od 7:do šesti večer nepoteče voda na Chodově v Praze v oblastech Pod Chodovem, Türkova, U nové dálnice, U stojanu. Voda také nepoteče od hodin do dvou odpoledne v Hodkovičkách v oblasti ulice Nad Lesem. Během těchto odstávek probíhá řada důležitých revizí a oprav teplárenských zařízení, které nelze provádět za plného provozu a které jsou nezbytné pro celoroční bezproblémové fungování dodávek tepla a teplé vody.


Vás dovolujeme upozornit na plánované letní odstávky teplé vody. K přerušení dodávky tepelné energie pro ohřev vody dojde z důvodu rekonstrukcí a údržbových prací v termínu 18. Czech Point bude od 25.


Upozornil na to dodavatel, Pražské vodovody a kanalizace, a. Praha - Modřany tel. Shromáždění vlastníků Ve úterý 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky