čtvrtek 25. dubna 2019

Penovy cistic klimatizace

Penovy cistic klimatizace

Nanáší se pomocí přibalené hadičky do výparníku a ventilačních otvorů kanálů klimatizace. Pěnový přípravek na čištění a dezinfekci klimatizace a výparníku s aplikační hadičkou. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,.


Složky vody a aditiv zajišťují vynikající pěnění a odstraňují nečistoty vyskytující se u všech. Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví.


V katalogu nemáme podrobnější informace o cistic klimatizace. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Originální název: Klima Cleaner Účinný přípravek určen k čištění a dezinfekci klimatizací ve všech typech automobilů.


CHARAKTERISTIKA: AIR CON CLEANER CITRUS je příjemně aromatizovaný, vysoce účinný čistič všech klimatizačních systémů. Bohatá pěna obsahuje aditiva a lehké přísady rozpouštědel, které zaručují dokonalé odstranění nečistot (mechanické nečistoty, bakterie, plísně a houby), které se usazují v klimatizačních systémech, kde způsobují nepříjemný zápach a. Jednoduché použití v tlakovém spreji. STARLINE Čistič klimatizace -pěnový 400ml od 1Kč - Heureka. Prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů všech motorových vozidel. KLIMA DOKTOR 5ml – pěnový čistič klimatizace.


Pěnový čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů všech motorových vozidel. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Z důvodu zrušení výběru dobírek u přepravců tímto žádáme zákazníky, aby upřednostnili platbu převodem na náš bankovní účet. Autodoplňky pro nadšené motoristy!


Motip 500ml (pěnový čistič klimatizace ) Čistič klimatizace Motip Airco Cleaner je pěnový antibakteriální prostředek, který odstraní nejen 9 plísní a bakterií zachycených a žijících v klimatizačním systému a jeho filtru, ale také vyčistí vedení klimatiozace, výparník a zanechá příjemnou čerstvou vůni. Pěnový čistič je skvělý pomocník pro čištění a desinfekci nejen výparníků ale i ventilačních kanálů ve vozidlech. Aktivní pěna působí déle, než standardní sprej, pomocí ventilátoru se rozptýlí ve ventilačním okruhu. Aplikuje se pomocí přiložené hadičky s křížovým difuzorem přímo na výparník, at už skrz ventilátor, nebo skrz ventilační průduchy.


AIR CO CLEANER - pěnový čistič klimatizace. ACC je vysoce kvalitní čistič všech klimatizačních systémů. Odstraňte kabinový filtr. Zbytek spreje aplikujte do ventilačního vedení z interiéru vozidla. Přátelé, snažíme se plnit objednávky a expedujeme jak to jen jde.


STARLINE, Čistič klimatizace - pěnový ‹ zvolte model : Škodashop E-shop s díly na vozy škoda. Na úvodní stránku Škodashop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky