středa 17. dubna 2019

Dotace na zateplení bytového domu

Dotace na zateplení bytového domu

Víme, že revitalizace bytového domu i jeho zateplení jsou finančně náročné a návratnost investice trvá i více než deset let. S penězi ze státních dotačních fondů (Nová Zelená úsporám, Panel, IROP) ušetříte i polovinu nákladů, jenže – pravidla pro získání dotací nejsou jednoduchá, prokousat se administrativou je práce na desítky hodin. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. CO LZE Z DOTACE NA ZATEPLENÍ BYTOVÝCH DOMŮ HRADIT. Z výzvy IROPu lze hradit výdaje spojené s energetickými úsporami bytového domu , respektive se snížením jeho energetické náročnosti.


Dotaci lze použít na zateplení obálky budovy, do čehož spadají obvodové stěny, strop, podlahy a střecha. Rovněž lze vyměnit okna a. Papírování je o něco méně a peněz na zateplení bytových domů více. Zažádejte si o dotace na zateplení bytového domu. Sepsali jsme pro vás aktuální programy, které vám pomohou zafinancovat rekonstrukci. Pohled na detail zateplení bytového domu , v tomto případě panelového.


Minimální výše způsobilých výdajů na jeden projekt musí činit alespoň 300. Kč, maximální hranice je pak 90. Z uznatelných nákladů hradí IROP –. Zateplení domu přinese víc než jen úsporu tepla.


Dotace na zateplení bytového domu

Zpracujeme projektovou dokumentaci revitalizace Vašeho bytového domu a zajistíme i vyřízení dotace na zateplení. Na celkové zateplení rodinného domku či bytového domu se dá získat dotace , která pokryje až procent nákladů. Komplexním zateplením budovy je ale potřeba dosáhnout toho, aby se razantně snížily náklady na vytápění. Zájemci mohou příspěvek získat od 15. Dotaci budete chtít využít na zateplení fasády, rovné střechy nebo například podhledu sklepa.


Dotace může pokrýt až vynaložených nákladů souvisejících se zateplením. Pokud uvažujete o rekonstrukci bytového domu , která má přinést úsporu energií, nemusíte hradit vše sami. Dotace na aktivity, které přispívají k energetickým úsporám. Energetické úspory v bytových domech III z programu IROP můžete zažádat o dotaci a celkové náklady na plánovanou rekonstrukci budete mít nižší. Nová zelená úsporám je vhodnou příležitostí, jak získat příspěvek na zateplení staršího bytového domu na území hlavního města Prahy.


Dotace na zateplení bytového domu

Tyto aktivity je možné kombinovat a tím zvýšit jejich efektivnost: např. Je možné, v současném době využít dotace na zateplení bytového domu a další nezbytné rekonstrukce objektu? Ano, v současné době jsou vyhlášeny dotace od Ministerstva pro místní rozvoj v rámci dotačních programů IROP pro všechny kraje mimo Prahy.


V případě, že máte zájem o získání dotace na zateplení bytového domu ( dotace se netýkají rodinných domů) mimo území hl. Prahy, jsou vám v každém kraji k dispozici pracovníci regionálních poboček Centra pro regionální rozvoj České republiky. Pokud je pro Vás zateplení fasády investice do kvalitního a pohodlného bydlení a tato investice Vám má přinést úsporu nákladů na vytápění a do budoucna šetřit Vaše peníze, tak vám doporučuji sehnat odborníka, který Vám poradí s návrhem zateplení domu , výpočtem tepelných ztrát a zateplení svěřit odborné firmě. Používáme lepidla i finální omítku difúzně otevřenou pro zachování „dýchání domu.


Dotace na zateplení bytového domu

SVJ a BD mohou získat velké množství dotací, ať už na zateplení , renovaci fasá výstavbu výtahu, odstranění grafitti a mnoho dalších účelů. Nechcete trávit svůj čas dohadováním se s úředníky a vyplňováním formulářů. Chcete pomoci vyřídit dotace na zateplení domu ? Jste SVJ a chcete dotace na zateplení bytového nebo panelového domu ? Podívejte se na možnosti. Zajistíme získání finančních prostředků z probíhajících dotačních programů. Prostřednictvím dotace dokážete ušetřit až z celkových nákladů potřebných na zateplení bytového domu.


Podpora může dosáhnout až celkových způsobilých výdajů na všechna opatření, maximálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky