čtvrtek 18. dubna 2019

Jak vyčistit klimatizaci octavia

Tady už klimatizaci spustíte. Jak správně nastavit klimatizaci ? Nevhodně nastavená klimatizace vám může zadělat na zdravotní problémy– počínaje bolestí hlavy a konče angínou. Jak ji tedy nastavit opravdu správně? Teplota v autě by v optimálním případě měla být nižší o zhruba 5°C než teplota venku.


Jak vyčistit klimatizaci octavia

Nejlepším řešením je vyčistit klimatizaci jednou ročně. Návod na vyčištění klimatizace pomocí jednorázového spreje. This feature is not available right now. Please try again later.


Postup s vyjmutím pylového filtru nelze ovšem uplatnit u Škoda Octavia III , kterou jsme nedávno pořídili. Klimatizace navíc nevyžaduje péči jen v letních měsících, ale věnovat. Návo včetně fotodokumentace, jak vyčistit klimatizaci OII najdete ZDE. Nejvhodnějším obdobím se jeví jaro, kdy se blíží sezóna jejího používání. Pokud chceme ušetřit pár stovek, nemusíme jezdit na čištění klimatizace do autoservisu.


Jak vyčistit klimatizaci octavia

Stejnou službu jako dostanete tam, zvládnete určitě také. Nejedná se o nic složitého. Doporučuje se alespoň jednou za dva týdny na několik málo minut.


Věděli jste, že klimatizace je účinná pro rychlejší rozmrazení čelního skla v případě, že je motor studený a také pomáhá při odmlžení skel? Poslechněte si našeho produktového specialistu, který vám názorně předvede, jak správně pečovat a čistit filtry vnitřních jednotek bytové klimatizace od LG. Na obalu bylo uvedeno stříkat na výparník cca 30s, já to prostě pěkně postříkal celé po krocích, takže tak přiměřeně, abyste měli dost spreje na zbytek dezinfekce (udělal jsem Vám foto jak vypadá můj výparník, je skoro jako nový, sám jsem se divil, že vypadá tak jak vypadá, čekal jsem to horší). Nevyčištěná klimatizace je ideálním místem pro růst bakterií a plísní.


Jak vyčistit klimatizaci octavia

Odborníci proto doporučují aspoň dvakrát ročně klimatizaci vyčistit a vydezinfikovat. Důležité je péči o klimatizaci nepodceňovat. Návod: Jak na čištění klimatizace sprejem Čištění okruhu klimatizace za pomoci spreje, který používá originální servis. V servisu Škoda jsem dostal od kámoše sprej, se kterým čistí klimatizaci a naskenoval jsem Vám návo protože se pořád na foru na stejné téma někdo ptá.


Přímo šéf pobočky mě říkal že se nechal ukecat od prodejce a zkusil to. Tak dej vědět jak to funguje tobě. Zda nebude lepší dát pár korun navíc a nechat to vyčistit pořádně. Klimatizaci je nutno pravidelně čistit.


Jak vyčistit klimatizaci octavia

Jak vyčistit chladič klimatizace. Odborníci doporučují minimálně dvakrát do roka klimatizaci pořádně vyčistit a vydezinfikovat. Dezinfekce klimatizace odborným servisem však není zrovna levná záležitost. Nyní si můžete klimatizaci vydezinfikovat sami. Ovšem potřebuji ji vyčistit - když klimatizaci vypnu, je cítit.


Takový kyselý, nepříjemný odér. Doporučíte způsob čištění, čistící prostředek a jeho použití? Minulý týden mi na garančce vyměnili pylový filtr, nevadí to? Jo, Golf VI, plně automatická klima.


Návo včetně fotodokumentace, jak vyčistit klimatizaci OII najdete ZDE. Kde přesně se nachází sání klima? Již jednou jsem se ptal, ale odpověď nepřichází.


V návodu píšou, po dobu 10s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky