pondělí 29. dubna 2019

Jak nalepit folii za radiátor

Připravíme si fólii tesamoll, dřevěný metr, tužku a nůžky. Fólii opatrně vsuneme za radiátor. Přitiskneme ke stěně a pečlivě uhladíme.


Ceny odrazových fólií však nejsou nikterak závratné a mohou začínat už na částce okolo korun za metr čtverečný. Jak nalepit odrazovou fólii za radiátor ?

Roli hraje to, zda má fólie samolepící vrstvu či nikoliv. Omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Když koupíte tu folii v akci bývá za rozumný peníz. Netroufám si vyčíslit úsporu v penězích, ale když sáhnete na zeď za radiátor je horká. Když na zeď opatřenou folií je folie chladná.


Zcela logicky se ta ze´d neohřála sama od sebe, ale musela pohltit část tepla z radiátoru. Pokud toto teplo ,,odrazím do místnosti ohřívá mě vzduch v místnosti.

V tomto článku vám představíme odrazovou fólii za radiátory značky tesamoll. Ukážeme vám, jak ji správně nalepit , aby byla co nejefektivnější. Dají se v pohodě nalepit čímkoliv,já je lepím silikonem.


Pak zmuchlám koule z novin a nacpu je za topení,aby se to přitlačilo na stěnu po dobu,než lepidlo ztuhne. Aby ta folie měla význam,musí být zeď za radiátorem nezateplená. Pokud je v venku polystyren,ztráty tepla tudy nejsou,zcela logicky.


Tesa fólie za radiátor omezuje tepelnou ztrátu do zdiva tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Je naivní si myslet,že vrstva novin jakkoliv tepelně izoluje. Nalepit alobal přímo za radiátor je bezvadné,ale stejně jako ta molitanová folie funguje hlavně proti vnikání IČ záření do zdi. Skutečně vrátí vyzářeného tepla zpět do místnosti.


Návod na lepení samolepící fólii (renováce nábytku, dveří) od Výbojka. Využití: nábytek, lednice, dveře, vyřezávání plotrem, reklama, notebooky. V tomto videu je názorně předvedeno lepení samolepicích fólií na sklo tzv. Tento způsob je vhodný především pro poloprůsvitné fólie s efekte.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Nasadit izolační odrazovou fólii za radiátor zvládne i méně šikovný člověk.

Pak jen stačí změřit prostor za radiátorem, vystřihnout odpovídající část fólie a jednoduše zatlačit za radiátor. Přitom řešení je tak neuvěřitelně snadné! Stačí nalepit na obvodovou zeď za váš radiátor termoreflexní fólii SUNFLEX Foam, která odrazí sálavého tepla zpět do místnosti. K tomu asi není třeba cokoliv dodávat, snad jen – udělejte to hned!


Jsou to minimální náklady a značné úspory! Dobrý den, můžete tu fólii nalepit na nějakou desku (např. tvrdý karton z krabic, sololit nebo polystyren) a tu potom za radiátor jen zasunout. Ahoj chci se zeptat na odrazové fólie, které se dávají za radiátor. Bude to fungovat, když nalepím na nějakou desku (polyš) obyčejný staniol a tu desku pak jen vložím za radiátor nebo to musí být přilepené? Víte, mě se moc nechce nic lepit na zeď, šlo by to tedy jen na volno vložit nebo popřípadě nalepit přímo na.


Fólie odráží teplo z radiátoru zpět do místnosti a. Thermoflex-folie za radiator délky m, výšky m mm, tloušťky mm. Pokud by tam folie nebyla, tak by stěna měla nižší teplotu než radiátor a byl by přenos tepla z radiátoru radiací na stěnu kladný. To jestli se vyplatí folii nalepit , je dáno ekonomickými poměry, t. Samozřejmě, že přínos bude tím větší čím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky