pátek 12. dubna 2019

Odvlhcovac remko

Domácí odvlhčovače vzduchu jsou kvalitními přístroji, důležité je však ale dobře si vybrat. Vysokou kvalitu přístrojů vám zaručí tradiční značka REMKO. Mezi přednosti průmyslových vysoušečů REMKO patří automatická odledňovací fáze a integrovaný uhlíkový filtr.


Oboje zaručuje vysokou životnost těchto výrobků. Rýchle a úsporné odvlčovanie po zopnutí spínača. Nemecký odvlhčovač a sušič vlhkého muriva Remko ponúkajú riešenie problémov s vlhkosťou nech sa jedná o akýkoľvek priestor.


REMKO LTE je nejmenším odvlhčovačem profesionální řady LTE. Tyto průmyslové odvlhčovače s elektronicky řízeným provozem mají přehledný ovládací panel a display. Profesionální vysoušeč Remko LTE má vysoký odvlhčovací výkon až l denně při maximální spotřebě kW. Mimořádně efektivního provozu je. Tieto priemyselné odvlhčovače s elektronicky riadenou prevádzkou majú prehľadný ovládací panel a displej.


Profesionálny vysoušeč Remko LTE má vysoký odvlhčovací výkon až l denne pri maximálnej spotrebe kW. Domáce odvlhčovače vzduchu sú kvalitnými prístrojmi, dôležité je však dobre si vybrať. Vysokú kvalitu prístrojov vám zaručí tradičná značka Remko. REMKO Vám zapůjčí vysoušeče vlhkého zdiva. Kvalitní německý technologie vás zbaví vlhkosti.


Profesionálne odvlhčovače značiek Master a Atika sú využívané hlavne na stavbách, záchrannými zložkami a obecnými úradmi pro povodniach a vodovodných haváriách, v archívoch knižníc a všade tam, kde je nutné efektívne odstraňovať prebytočnú vlhkosť vo vzduchu. Vyberajte si Odvlhčovače vzduchu podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Koupelnový odvlhčovač Remko SLE je vhodný pro vnitřní bazény, bez vzduchotechniky.


O dstraňují příčinu vzniku plísní tím, že ze vzduchu o dstraňují vlhkost a zamezuje kondenzaci páry na oknech a stěnách. Odvlhčovače Remko lze využít nejen v bazénech, ale všude, kde vznikají problémy se zvýšenou vlhkostí vzduchu. Odlvhčovač REMKO ETF 3je vhodný pre stálu prevádzku v domácnostiach, zimných záhradách, kúpelniach, pivníc, skladov, suterénov. Pri odvlhčovaní za nižších teplôt prístroj využíva funkciu automatického odmražovania.


Absorpční odvlhčovač vzduchu Remko ASF 1se liší od kompresorových odvlhčovačů tím, že si zachovává svou efektivitu (účinnost) i při nižších teplotách. Velkou výhodou absorpčního odvlhčovače vzduchu Remko ASF 1je možnost použití už od °C. Maximální výkon odvlhčování je litrů za hodin. Tento odvlhčovač vzduchu Remko disponuje technológiou LowTEMP pre efektívne vysúšanie aj pri nižších teplotách od °C aj bez prídavného ohrievania. Prevádzka prístroja je riadená automaticky podľa nastavenej vlhkosti.


Kondenzát v podobe destilovanej vody je možné napustiť do 5l nádržky alebo vyčerpať s nastavenou. Aero 3pohlcovač vlhkosti je najlepším riešením na reguláciu vlhkosti, pretože absorbuje prebytočnú vlhkosť zo vzduchu a vytvára tak zdravú klímu doma. Součástí výbavy profesionálního odvlhčovače Remko SLE je automatické odmrazování.


Kondenzát je možné nechat vytékat samospádem hadicí, nebo jej zachytávat do nádoby. Potom zvolteněmecké odvlhčovače Remko konstruované pro stálý běch při velké zatěži. Můžete zvolit mezi řadou SLE se stříbrným designem nebo odvlhčovači SLN, které se umisťují vždy do vedlejší místnosti a umožňují tak zcela bezhlučný a nenápadný provoz. Přístroje obou řad disponují hygrostatem. Výkonný bazénový odvlhčovač Remko SLE je zhotovený z nehrdzavejúcich odolných materiálov.


Princípom prevádzky je tepelné čerpadlo. V závislosti od podmienok (teplota, vlhkosť) je schopný vytvoriť až litrov kondenzátu za deň. Vysúšač stien Remko ETF5je výkonným odvlhčovačom od nemeckého výrobcu Remko za veľmi priaznivú cenu (prístroje tejto rady sú určené výhradne pre európsky trh). Odvlhčovač disponuje robustnou celokovovou konštrukciou s krytím IP44.


Poloprofesionálne prístroje sú určené na trvalú prevádzku. Na rozdiel od domácich prístrojov sú vhodné napr. Kompresorový odvlhčovač vzduchu Remko ETF 3s čerpadlem je spolehlivý a výkonný odvlhčovač od prověřeného německého výrobce Remko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky